Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Opiskelijalle > Hoks > Yrittäjyys > Vuosi yrittäjänä

Vuosi yrittäjänä -opinto-ohjelma

Koulutuskeskus Sedussa opiskelija voi valita vapaavalintaisiin tai ammatillisiin opintoihinsa Vuosi yrittäjänä -ohjelman tai NY 24h -leirin.

Lisäksi  NY Minicamp (6 tunnin yrittäjyysleiri) toteutetaan osana Sedulaisen orientoivia opintoja.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma on käytännönläheinen tapa oppia ammattialaa ja liiketaloutta. Se on tekemällä oppimista parhaimmillaan. Mahdollisuus tarjotaan 14–25-vuotiaille nuorille. Vuosi yrittäjänä opettaa sinut rakentamaan liiketoimintasuunnitelman ideoimallesi yritykselle. Pääset tutustumaan eri rahoitusvaihtoehtoihin käytännössä.

Kun valmistat tuotteita tai tarjoat palveluja yhdessä liikekumppaneidesi kanssa, perehdyt markkinointiin. Huomaat myös neuvottelu- ja yhteistyötaitojesi kehittyvän. On hyvä huomata, että yhteistyössä on voimaa. Hyvin toimiva yritys osaa hyödyntää ja kehittää jokaisen parhaita ominaisuuksia.

Tuotteen ja palvelun hinnoittelussa huomaat, mitä vaaditaan, jotta yritys toimii kannattavasti. Monesti NY-yritys voi antaa pohjan myös opinnäytetyölle ja kipinän oikean yrittäjän tielle.

Koulutuskeskus Sedussa toimii useita NY-opettajia.

Osaamistarjotin

banner_osaamistarjotin_170x60.jpg

Opiskelijoiden ja yrittäjien kohtaamispaikassa opiskelijoilla on loistava mahdollisuus tuoda esiin omaa osaamistaan. Samalla myös yritykset löytävät mahdolliset osaajansa.

Lue lisää

Nuori Yrittäjyys

banner_ny.png

banner_NY_yritys.png
Tutustu NY-yrittäjyyteen klikkaamalla kuvia.