Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Opiskelijalle > Iloa opintoihin > Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta

Taitaja2012_nappi.png

SAKU ry

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry on ammatillisen koulutuksen oma kulttuuri- ja liikuntajärjestö, joka tukee ja edistää koulutuksenjärjestäjien perustehtävää tuottamalla liikunta- ja kulttuuripalveluja. SAKU ry myös aktivoi jäsenyhteisöjä järjestämään erilaisia tapahtumia ja palveluita itse. Kohderyhmänä ovat sekä opiskelijat että henkilöstö.

saku_logo.png
 
 

Opiskelijoille SAKU ry järjestää

  • ammattiin opiskelevien mestaruuskisat kahdeksassa yksilölajissa
  • valtakunnalliset palloilusarjat ja mestaruusturnaukset kahdeksassa joukkuelajissa
  • SAKUstars-kulttuurikilpailut, joissa ammattiin opiskelevat ympäri Suomen näyttävät osaamisensa mm. musiikissa, tanssissa, kuvataiteissa, valokuvauksessa jne.
  • koulutusta liikuntatutoreille, jotka toimivat harrastustoiminnan aktivoijina omissa oppilaitoksissaan
  • opiskelijakursseja, joissa hankitaan työelämävalmiuksia.

http://www.sakury.net/

Taitaja – ammattitaidon SM-kisat

Vuosittain järjestetään ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailut, joissa ammatillisten oppilaitosten opiskelijoiden on mahdollista mitata osaamistaan kansallisella tasolla.

Kilpailu koostuu lajikohtaisista semifinaaleista ja Taitaja SM-finaalista. Kilpailuihin voivat osallistua kilpailuvuonna enintään 20 v. täyttäneet opiskelijat.

Koulutuskeskus Sedussa järjestetään eri lajien valmennusta ja karsintoja, joiden kautta voit päästä mukaan finaaliin. Kysy lisää ammatinopettajaltasi. Katso lisätietoja Taitajasta Sedussa, Taitaja2016 ja SkillsFinland

TaitajaPLUS-kilpailu on ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville nuorille opiskelijoille.