Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Ajankohtaista
Uutiset

Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.

Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.

Sedusta valmistuu tänään mm. artesaani, kokki, merkonomi, talonrakentaja, lähihoitaja, ajoneuvoasentaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Jokaista tekijää tarvitaan. Perustutkintotodistus taskussa on hyvä lähteä eteenpäin. Onnea työelämään tai jatko-opintoihin!

-Oppisopimuksen avulla saamme itsellemme osaavaa porukkaa vakituiseen työsuhteeseen, kiteyttää oppisopimuksen ajatuksen toimialapäällikkö Mari Rajamäki, SPR Länsi-Suomen Piiristä. -Oppisopimuksen idea on kehittää yrityksessä ja yhteisöissä osaamista ja myös jalkauttaa sitä. Meillä on ollut useampi oppisopimusopiskelija suorittamassa merkonomitutkinnon ja he ovat edelleen meillä töissä. Tällä hetkellä on kaksi työntekijää, jotka tekevät Sedun kautta Työvalmennuksen erikoisammattitutkintoa, lisäksi kolme merkonomitutkintoa suorittavaa.

Perinteinen Sedun Survival-päivä järjestettiin jo yhdeksättä kertaa. Opiskelijoiden muodostamat joukkueet suorittivat 9 erilaista turvallisuuteen ja selviytymiseen liittyvää rastia. Kilpailijoilta vaadittiin fyysistä kuntoa, kilpailuhenkisyyttä, tietoa, taitoa ja nokkeluutta.