Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu

Ammattitaitoinen Koulutuskeskus Sedu

Koulutuskeskus Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla. Meillä opiskelee noin 4000 opiskelijaa, henkilöstöä on n. 500, valtaosa opettajia. Noin puolet opiskelijoista opiskelee Seinäjoella. Koulutuskeskus Sedu tarjoaa koulutusta lähes 40 eri ammattiin Ilmajoella, Kauhajoella, Kurikassa ja Jurvassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella ja Ähtärissä, yhteensä 14 opetuspisteessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa – myös kansainvälisesti. Haluamme edistää yrittämistä, onnistumista ja hyvinvointia.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä on  vuodesta 2011 alkaen käyttänyt sähköistä rekrytointijärjestelmää.

Hakuilmoituksen linkistä pääset työpaikan sähköiseen hakulomakkeeseen.

Ensimmäisellä kerralla ohjelma tallentaa käyttäjätunnuksen. Saat tunnuksen sähköpostiisi. Tällä tunnuksella voit myöhemmin muuttaa tai täydentää hakulomaketta haun päättymiseen saakka. Voit myös käyttää hakulomaketta pohjana myöhemmissä työpaikkahauissa.

Hakuvaiheessa hakulomakkeeseen ei tarvitse liittää tutkinto- tai työtodistuksia. Todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Virkoja ja toimia voi hakea myös kirjallisesti. Hakemus liitteineen osoitetaan hakuilmoituksessa mainitulle henkilölle ja toimitetaan osoitteeseen:

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
Kirjaamo
PL 75
60101 Seinäjoki


Käyntiosoite: Koulukatu 41, 60100 Seinäjoki

Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

sedu_pic_link_avoimet_laura.gif