Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Kehittäminen > SeduFest 2012

SeduFest logo nettisivuille.jpg


16.5. klo 10-16

SeduFest 16.5. opiskelijoiden hyvinvointi –tapahtuma Sedun Kirkkokadun opetuspisteessä.
Tapahtuman suunnittelevat ja toteuttavat Sedun opiskelijat.

Tapahtuman ideana on luoda opiskelijoille toiminnallinen erilainen koulupäivä kesän kynnyksellä. Tapahtuman tarkoituksena on esitellä Sedun opiskelijoiden osaamista myös harrastusrintamalla sekä mahdollistaa opiskelijoille yhdessä tekemistä sekä verkostoitumista opetuspisteiden välillä.

Tapahtuman sisältö koostuu pienistä osa-alueista niin, että kaikille opiskelijoillemme löytyisi tapahtumasta mukavaa tekemistä ja kokemista. Opiskelijat vastaavat itse myös sisältöjen tuotannosta. Eri toimintoihin osallistumisesta saa merkintöjä tapahtumapassiin joka kerryttää opiskelijan Tyky-passin tunteja. Tapahtumapassin palauttavien opiskelijoiden kesken arvotaan palkintoja.

Tapahtuman järjestelyihin osallistuu useita eri opiskelijaryhmiä jotka toteuttavat tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen osana opintojaan. Ryhmien opettajat vastaavat tapahtumatuotannon osa-alueiden projektiluonteisesta totetuttamisesta omien ryhmiensä kanssa. Ryhmistä koostuu tapahtumantuotannon tiimi joka toimii myös tiedonvaihdon verkostona toteuttaessaan tapahtumaa. Opiskelijat pääsevät hyötymään toistensa erilaisesta tiedosta ja tapahtuman tuotamisen kautta oppivat toimimaan yhdessä eri ammattialojen kanssa. Tapahtuman osa-alueet on jaoteltu opiskelijaryhmille siten, että sisältö on osa opiskelijoiden ammatillisia opintoja.

Suunnittelutyötä tapahtumaan ovat tehneet opettajista koostettu työryhmä sekä opiskelijoista koottu suunnitteluryhmä. Ryhmät ovat tavanneet säännöllisesti kevään ajan päämääränään järjestää opiskelijavetoinen tapahtuma Sedun opiskelijoille.

SeduFest tapahtumaa ovat toteuttamassa Kirkkokadun opetuspisteen ICT-asentajaopiskelijat, talonrakentajaopiskelijat ja sähköasentajaopiskelijat. Kurikan opetuspisteestä turvallisuusvalvojaopiskelijat ja elektroniikka-asentajaopiskelijat. Ilmajoen Pappilantieltä artesaaniopiskelijat sekä Lappajärven opetuspisteen lähihoitajaopiskelijat. Lisäksi mukana on myös Lapuan opetuspisteen matkailupalvelujen tuottajaopiskelijat. 


OHJELMASSA:
LIVE-ESIINTYMISIÄ
KARAOKEA
GUITAR HERO
TANSSIMATTO
MAHDOLLISUUS LAN:ittaa
ELOKUVIA
SUMOPAINIA
ALKUSAMMUTUSHARJOITUS
VOIMANKÄYTÖNNÄYTÖS
SEDUSKILLS –TAITORATA
KIN-BALL

Tapahtumassa pelataan uutta, erilaista ja hauskaa Kin-Ball joukkuepeliä. Peliä pelataan neljän henkilön joukkueissa. Ilmoita joukkueesi mukaan kehittamo@sedu.fi ja voita Sedun Kin-Ball mestaruus!

 

Tapahtumaan tulee ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen kehittamo@sedu.fi