Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Tietoa opinto-ohjaajille > Taitaja 9

Taitaja 9

Taitaja9 on peruskoulun 9.-luokkalaisille tarkoitettu kädentaitoja mittaava kilpailu. Kilpailussa mitataan hauskalla ja innostavalla tavalla taitoaineiden, kuten tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden tuntemusta.

Taitaja9-kilpailu tutustuttaa oppilaat eri ammattialoihin, ja antaa 9.-luokkalaisille loistavan mahdollisuuden tutustua ammattioppilaitosten koulutustarjontaan. Taitaja9-kilpailu sopii mainiosti koulun muun toiminnan oheen rikastuttamaan tapahtumien sisältöä. Kilpailun avulla lisätään myös peruskoulujen, ammattioppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä.

Paikalliskilpailut

Koulutuskeskus Sedu järjestää paikalliskilpailuja loka-marraskuussa Seinäjoella, Kurikassa, Lapualla ja Ähtärissä. Ilmoittautumiset paikalliskilpailuihin suoraan paikalliskilpailun järjestäjille:

Seinäjoki: Timo Järvinen (040 868 0746)
Kurikka: Arto Köykkä-Luopa (040 868 0795)
Lapua: Minna Pesonen (040 868 2068)
Ähtäri: Hanne Laukkanen (040 868 0223)
sähköposti: etunimi.sukunimi@sedu.fi

Aluekilpailut

Paikalliskilpailujen parhaat joukkueet pääsevät jatkoon aluekilpailuihin. Paikalliskilpailujen järjestäjät ilmoittavat voittajajoukkueensa suoraan aluekilpailujen järjestäjälle. Taitaja9-aluekarsinnan järjestäjä ottaa tämän jälkeen sähköpostilla yhteyttä ilmoittautuneisiin ja antaa lisätietoja.

Taitaja9-kilpailujen finaali järjestetään vuosittain Taitaja-kilpailujen yhteydessä.

Linkki Taitaja-kilpailujen nettisivuille:
http://www.skillsfinland.fi/taitaja-9