Sedu

MITÄ KAIKKEA SEDUN KANSAINVÄLISYYSRINTAMALLA TAPAHTUU?

”Sain enemmän itsevarmuutta ja englannin kielitaitoni parani”
”Sain uusia kontakteja kohdemaahan, ja tunnen paremmin käytännöt ja työtavat”
”Voisin tulevaisuudessa asua ja työskennellä ulkomailla”
”Opin olemaan oma-aloitteisempi ja selvisin itsenäisesti työtehtävistä”
”Sain uusia ystäviä”

Tässä muutamia lauseita Sedun opiskelijoilta jotka ovat suorittaneet työssäoppimisjaksonsa ulkomailla.
Mutta mitä muuta Sedun kansainvälisyys pitää sisällään? Tutustu tarkemmin!

WANT TO STUDY IN ENGLISH?

Onko sinulla hyvä kielipää ja kiinnostusta hoitoalalle? Sedussa on mahdollista opiskella Practical Nurse -perustutkinto englanniksi! Opiskeluryhmä on kansainvälinen ja uusia kokemuksia ja osaamista hankitaan myös ulkomaan työssäoppimisjaksolta! Olisiko tämä juuri sinun juttusi?

Entä miltä kuulostaa Kansainvälisyyden Oma polku? Voit painottaa kansainvälisyyttä opinnoissasi valitsemalla joustavasti erilaisia kansainvälisiä opintoja tai osallistumalla kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin. Kansainvälistä osaamistasi voit kartuttaa myös toimimalla esimerkiksi vapaaehtoistyössä tai vaikkapa partiossa!

MIKÄ IHMEEN KOTIKANSAINVÄLISYYS?

Kotikansainvälistymisen tavoitteena on tarjota kaikille opiskelijoille tasapuolisesti mahdollisuus kerryttää kansainvälisyyteen liittyviä tietoja, taitoja ja osaamista osana ammatillisia opintojaan. Kansainvälisyys alkaa olla Sedussa jo ihan arkipäivää, sillä meille saapuu vaihto-opiskelijoita ja opettajia jopa enemmän kuin meiltä lähtee ulkomaille vaihtoon - on siis hyvin todennäköistä, että opintojen aikana myös sinä tutustut kansainväliseen vaihto-opiskelijaan!

Halutessasi voit toimia opintojesi aikana myös vaihto-opiskelijoiden kansainvälisyystutorina!

MINÄKÖ VAIHTOON?

Sedun jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus hakea työssäoppimaan ulkomaille. Meillä on yhteistyökumppaneita ympäri Eurooppaa, ja apurahan avulla opiskelija voi suorittaa noin 4-8 viikon mittaisen työssäoppimisjakson ulkomailla. Vuosittain Sedusta lähtee vaihtoon noin 120 työssäoppijaa, ja sen lisäksi myös lyhyempiä vaihtomahdollisuuksia tulee vastaan eri yhteistyökuvioiden kautta. Vocational education centre Sedun facebookista voit lukea opiskelijoiden kokemuksia kansainvälisiltä vaihtojaksoilta.

#sedukansainvälisyys

    Sedu on the move --- Passion for profession

    Ask more

    Tee tulevaisuuttasi. Tule osaajaksi.

    Hae nyt Kysy neuvoa