Sedu

Koulutuskeskus Sedun opiskelijoiden blogit

Blogeissa pääset tutustumaan, millaista opiskelijan elämä täällä Sedussa on!

sedu_banneri_blogi_oona_480x150px.png

Oona Kari (17) opiskelee hiusalaa Koulutuskeskus Sedussa Seinäjoen Kirkkokadulla. Pääset näkemään arjen työtä, koulutuksen sisältöä, tiloja - ja tietenkin upeita kampauksia. Klikkaa hiusten ja kauneuden maailmaan!

jakoviiva_520x3px.png

sedu_blogi_upankadulla_480x150px.png

Blogissa kerrotaan koulutuskeskus Sedun Upankadun opetuspisteen kuulumisia. Seinäjoella sijaitsevassa Upankadun opetuspisteessä opiskellaan kodinhuoltajiksi ja ollaan monessa mukana. Blogia kirjoittavat Upankadun opiskelijat ja se on samalla osa yto-opintojen ja ammattiaineiden integrointia.

jakoviiva_520x3px.png

sedu_blogi_viva_italia_480x150px.png

Kaksi matkailualan opiskelijaa, Jonna ja Antti, vietti kuusi viikkoa työharjoittelussa Italian Senigalliassa. Opiskelimme Koulutuskeskus Sedussa Lapualla kolmannen vuoden opiskelijoina.

jakoviiva_520x3px.png

 sedu_banneri_blogi_fuerteventura_480x150px.png

Life in Fuerteventura -blogi kertoo neljän vaatetusalaa opiskelevan tytön vaihtojaksosta Fuerteventuralla syksyllä 2014. Tutustu heidän kuviinsa ja kokemuksiin linkin takaa!

sedu_banneri_blogi_7mailia_480x150px.png

Henna-Riikka Kemppainen (18) valmistuu keväällä 2014 parturi-kampaajaksi ja suorittaa viimeisen työssäoppimisjaksonsa (6 vkoa) Englannin Eastbournessa. Lue arjesta, koulusta, tyylistä ja keväästä Englannissa.

jakoviiva_520x3px.png

sedu_banneri_blogi_teatterisisustajat_480x150px.png

Artesaaniopiskelijat, jotka keskittyvät sisustukseen ja tilaan ja rooli- ja teatteripuvustukseen, ovat päässeet tiimityönä näyttämään osaamistaan. Pääsääntöisesti rooli- ja teatteripuvustuksen artesaaniopiskelijat ovat vastanneet puvustuksesta ja sisustus ja tila -opiskelijat lavastuksesta.

jakoviiva_520x3px.png

sedu_matkailjat_lapua_blogi_480x150px.png

Olemme matkailualan opiskelijoita ja haluamme jakaa lukijoiden kanssa hetkemme opiskelun parissa.

sedu_muratin_muukalaiset_blogi_480x150px.png

Matkailualan opiskelija Antti Lapualta ja sisustusalan opiskelija Ilmajoelta Jani ovat molemmat Comeniusvaihdon kautta samassa koulussa Muratissa.

blog_oma_onni_480x150.png

Oma onni – merkonomit, datanomit perehdyttävät talouteen

sedu_yummy_blogi_480x150px.jpg

Tee tulevaisuuttasi. Tule osaajaksi.

Hae nyt Kysy neuvoa