Sedu-facelift-2011-uusi-banneri.png
Etusivu / Kurikka / Koulutus

Sedusta pätevää opetusta valitsemallasi alalla

Kurikan toimipisteessä voit valita oman koulutusalasi 9 vaihtoehdosta. Jokainen johtaa arvostettuun ammatilliseen perustutkintoon. Opiskeluympäristö on turvallinen ja nykyaikainen.

Oppilaitos antaa yksilöllistä ja laadukasta opetusta, joka vastaa sekä oppilaiden että työelämän odotuksia ja tarpeita. Kurikassa ajantasaista ja innostavaa opetusta antaa yli 60 alansa huippuammattilaista.

Opetuksessa on jatkuvasti käytössä uutta teknologiaa. Esimerkiksi hitsauksessa tulevat tutuksi muun muassa robotit, tietokoneet ja tietotekniikan monipuoliset sovellukset, CNC ja uudet menetelmät.

Opiskelu kestää tavallisesti kolme vuotta. Aikaisemmat opinnot voivat kuitenkin lyhentää opiskeluaikaa. Tutustu koulutusaloihin oikean palstan linkeistä.

Valitse opintoja kiinnostuksesi mukaan

bandi.jpgRiippumatta siitä, millä koulutusalalla opiskelet, voit suorittaa myös musiikkiopintoja. Bändejä toimii noin kymmenen. Voit myös tehdä esimerkiksi oman demolevyn opintojen ohessa. Lue lisää sivulta Musiikkivalinnaisuus.

Osaksi ammatillista perustutkintoa voit valita yrittäjyysopintoja. Tutkinnon lisäksi voit suorittaa myös ylioppilastutkinnon – jopa kolmessa vuodessa.
 
Kurikan toimipisteessä voit suorittaa turvallisuuskoulutuksen erillisopintoja sekä HOJKS-pohjaisia perustutkintoja. Lyhenne tulee sanoista henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma, ja se koskee erityisopetusta

2.3.2015, 8:25 - Timo Vainionpää