Tuhansien osaajien tarina

TULE SEDUUN OPISKELEMAAN!

Tyhjennä valinnat

Valituilla suodattimilla ei löytynyt tuloksia.

Sedun kampukset

Uutiset

27.11.2022

Onnea marraskuussa tutkinnon suorittaneille

Marraskuussa Sedussa on juhlittu joka kampuksella. Tutkintotodistukset on ojennettu ansaitusti niille, jotka ovat saavuttaneet valtakunnallisten tutkinnon perusteiden tavoitteet. Onnea matkaan jokaiselle tutkinnon suorittaneelle - niin perustutkinnon, ammattitutkinnon kuin erikoisammattitutkinnon suorittaneille. Työelämä tarvitsee sinun osaamistasi.

25.11.2022

Tietoverkkoasentaja-opiskelija Juho Kankaanpää on Red Bull Flick -mestari!

Sedussa kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa opiskeleva Juho Kankaanpää voitti parinsa kanssa viikonloppuna Kööpenhaminassa pidetyn Red Bull Flick Invitational 2 vs. 2 CS:GO -turnauksen. Turnauksessa oli mukana kutsuttuina maailman parhaita pelaajia. Juho “8Juho8” Kankaanpää ja Alec “Puteli” Koivanen pääsivät kisan loppuvaiheeseen syksyn aikana käydyn mittavan karsinnan kautta.

23.11.2022

Hyvinvointiteknologia kotona asumisen tueksi

Hyvinvointiteknologia on tällä hetkellä yksi kehittyvimmistä hoivatyön alueista. Ikääntyneiden ja muiden tukea tarvitsevien kotona asuvien ihmisten määrä kasvaa koko ajan, ja kotona asumisen mahdollistamiseen tarvitaan uusia keinoja ja välineitä. Samalla hoitajien, hyvinvointiteknologia-asentajien ja hyvinvointiteknologiapalveluiden osaamista, tietoa sekä yhteistyötä tulisi lisätä. Kansainvälisenä yhteistyöprojektina toteutettu, Erasmus+ rahoitteinen SEIL-hanke lähti vastaamaan tähän tarpeeseen.

07.11.2022

Sukellus tekoälyn perusteisiin

Sedu on saanut olla mukana kansainvälisessä tekoälyyn liittyvässä Introducing Artificial Intelligence for Vocational Schools in Europe -hankkeessa, jossa etsittiin innovatiivisia, vuorovaikutteisia ja monitieteisiä menetelmiä oppijoiden tekoälyyn liittyvän osaamisen vahvistamiseksi.

Hankkeen tavoite oli kehittää ammatillisen koulutuksen tieto- ja viestintätekniikan opettajien ja opiskelijoiden tekoälyosaamista tarjoamalla oppimis- ja opetusmateriaalia, ja samalla vastata tekoälytaitojen kysyntään Euroopan työmarkkinoilla.

01.11.2022

Onnea lokakuussa tutkinnon suorittaneille

Onnittelemme kaikkia tavoitteellisia opiskelijoita, jotka ovat saattaneet opintonsa päätökseen ja saaneet tutkintotodistuksen lokakuussa. Tutkinto taskussa ja tuoreet tiedot ja taidot hallussa on hyvä jatkaa työuraa tai suunnata opinnoissa eteenpäin. Onnea matkaan!

Tutkintotodistuksia myönnetään Sedussa kahdesti kuussa, joten jokainen voi edetä oman suunnitelmansa mukaan.

Uutiset

Sedu sosiaalisessa mediassa