Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
3.9.2021 12.00–31.12.2021 0.00

Töitä toiveidesi mukaan Kuusiolinna Terveydessä Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme myös avustaviin tehtäviin alan opiskelijoita sekä henkilöitä, joilta ei vaadita sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta

Kuusiolinna Terveys on Kuusiokuntien ja Pihlajalinnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee lähes 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa.

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme myös avustaviin tehtäviin alan opiskelijoita sekä henkilöitä, joilta ei vaadita sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta.

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissämme tarpeen mukaan, esimerkiksi kotihoidossa, osastolla, tehostetussa palveluasumisessa, suun terveydenhuollossa, lastensuojelussa tai kehitysvammaisten parissa. Kuusiolinnassa on tarjolla työharjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Tehtäväkuvassa huomioimme osaamispisteet.

Kuusiolinna Terveydessä on myös mahdollista kouluttua oppisopimuksella lähihoitajaksi, laitoshuoltajaksi sekä hoiva-avustajaksi. Oppisopimuksella voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osan, vaikka kesätöiden ohessa. Oppisopimuskoulutusta järjestetään yhteistyössä Sedun kanssa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Ota yhteyttä ja hae rohkeasti töihin opintojen ohella, vaikka jo syyslomalle!

Yhteystiedot

https://www.kuusiolinna.fi/tyopaikat

Rekrytointi puh. 040 641 6796 tai rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

kuusiolinna.jpg