Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
9.9.2020 0.00–30.9.2020 23.00

Eepee hakee työntekijöitä iltoihin ja viikonloppuihin

Haemme Eepeen Seinäjoen alueelle ja lähialueelle ilta- ja viikonlopputyöntekijöitä market-yksikköihimme sekä ABC-toimipaikkoihimme. Hae heti ja viimeistään 30.9.2020!

S-marketit Seinäjoella Jouppi, Kivistö, Megakeskus, Pajuluoma, Tanelinranta ja Törnävä.
S-marketit lähialueella Ilmajoki, Koskenkorva, Lapua, Peräseinäjoki ja Ylistaro.
Prisma Seinäjoki.
Sale Lapua.
ABC Seinäjoki, Ilmajoki ja Lapua.

Etsimme työntekijöitä lähinnä ilta- ja viikonloppu -työvuoroihin Eepeen Seinäjoen toimialueelle toistaiseksi voimassa oleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme myös mahdollisia sijaisuuksia. Klikkaa tämä auki ja hae!


Toivoisimme, että voisit työskennellä näissä eri toimipaikoissamme tilanteen ja tarpeen mukaan, ja että sinulla on mahdollisuus liikkua kyseisen alueen toimipaikkojen välillä. Jos liikkuminen on hankalaa, voit myös työskennellä vain jossain tietyssä toimipaikassamme, kaikki on sovittavissa.

Meille myyjän / liikennemyymälätyöntekijän työ merkitsee innostumista asiakaskohtaamisista sekä helpon, ripeän ja miellyttävän ostokokemuksen tarjoamista asiakasomistajillemme. Työskentelemme tiimeissä, mutta itsenäisesti, esimerkiksi kassa- tai hyllytystyössä. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat houkuttelevat esillepanot ja myymälän kunnossapito. ABC tarjoaa monipuolisen ja vaihtelevan kirjon asiakaspalvelutehtäviä.  

Työtehtäväsi voivat halutessasi sijoittua useampaan toimipaikkaan, mikä edellyttää positiivista suhtautumista vaihtelevaan työympäristöön, halua tehdä työtä monessa tiimissä sekä joustavaa mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan ja ABC:n aukioloaikoina.

Odotamme myös, että otat aktiivisesti vastaan mahdollisia lisätyövuoroja alueen toimipaikoista.  

Tarjoamme sinulle loistavat henkilöstöedut, perehdytyksen työtehtävääsi, monipuolisia työtehtäviä kaikissa toimipaikoissamme sekä erinomaiset lisätyömahdollisuudet toimialueellamme. Tämä työ tarjoaa sinulle arvokasta työkokemusta palvelualalla, positiivisia asiakaskohtaamisia sekä iloisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisössä. Loistavista henkilöstöeduista vielä… Eepeen / S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.
Katso eduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Mikael Luotola puh. 010 76 46316  
sp. mikael.luotola(a)sok.fi

Valitse toimipaikkavalikostamme ne alueen toimipaikat, missä olisit kiinnostunut työskentelemään.
Kuulisimme sinusta mielellään pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn pikimmiten ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Hakuaika päättyy viimeistään 30.9.2020.

Klikkaa työpaikkaimoitus pdf-muodossa esiin tästä!
Eepee.jpg