Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
4.9.2020 9.00–4.11.2020 0.00

Etsimme B2B-ratkaisumyyntiin henkilöitä Seinäjoen alueelta

DigiPlaza Oy on automaatio- ja puheentunnistinteknologiaan erikoistunut b2b-myyntitalo.

Työmme on kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa. Tuotamme asiakastyytyväisyysmittauksia, markkinatutkimuksia, liidejä, myyntiä, asiakaspalvelua ja muita räätälöityjä palveluita asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Olemme teknologiassa Euroopan johtavin toimija sekä voimakkaasti kasvussa oleva yritys.

 

Olemme kehittämässä pilottikonseptia etätyöhön. Etätyökonseptissamme on kyseessä tekoälypohjainen, interaktiivinen virtuaalitoimisto. Etsimme pilottihankkeeseen Seinäjoen seudulta työntekijöitä. Työ tapahtuu aluksi toimistollamme keskustassa josta on työntekijällä on mahdollisuus siirtyä etätyöntekijäksi mihin tahansa. Kyseessä on ensimmäinen interaktiivisen toimiston pilottihanke maailmassa. Etsimme tehtävään henkilöitä jotka uskaltavat tehdä työtä ja ovat valmiita heittäytymään uuteen työkokemukseen. Kuitenkin tiedostaen pilotointivaiheen mahdolliset nopeat muutokset toiminnassa. Työ on projektiluonteinen.

Onnistuessaan työssä tarjoamme mahdollisuutta jatkopaikkaan. Maksamme työstä takuupalkan. Tavoitepalkka tehtävässä on 2.400-2.800 euroa kuukaudessa.

Työtehtävät:

Etsimme B2B-ratkaisumyyntiin henkilöitä Seinäjoen alueelta. Tarjoamme pk-sektorin yrityksille tekoälypohjaista, Suomessa kehitettyä, luontaisen kuuloista automaatiopalvelua call- ja contact-centertarpeen ratkaisuna. Pilotointivaiheessa toiminta suoritetaan B2C-kontaktoinnista. Tehtävä antaa eväitä myyntityöhön, mutta sen lisäksi annamme erillisen todistuksen startup-projektiin osallistuneille joka on hyvä lisä omassa ansioluettelossa.

Tämän lisäksi etsimme pilottiin markkinointiosaajaa. Työnkuva on viedä pilottihanke someen. Työtehtävä on osa-aikainen tai työharjoittelu.

Tehtävässä on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa kokoaikaisuuteen.

Kokoaikaisena tehtävä on luoda asiakasyritystemme viestintää ja sisältöä yhteistyössä markkinointi- ja myyntiosastojen kanssa niin someen, kuin meidän että asiakasyritystemme nettisivuille.  Työtehtävät ovat Seinäjoen toimistolla sekä osittain etätyönä.

Pyrimme haastattelemaan jokaisen hakijan.

Voit jättää hakemuksen alla olevasta linkistä:

https://digiplaza.info/rekry/

HUOM: Ohjataksemme hakemuksesi oikealle henkilölle kirjoitathan lisätietoa-kohtaan hakevasi töitä Sedun ilmoituksen kautta.

 

 

uutiskuva_cherry_trees_440x480.jpg