Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
11.11.2020 13.00–11.2.2021 0.00

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä tekemään puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä!

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta juurensa kasvattanut myynnin ammattilaisyritys. Olemme asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja meillä on myös liiton myöntämä Reilu Työnantaja- status. Olemme saaneet myös Kauppalehden kasvaja- sekä menestyjät 2020- sertifikaatit sekä asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatin.

Toimintamme on suuressa kasvussa ja palkkaammekin Seinäjoen keskustaan 7 osa-aikaista työntekijää tekemään puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä!

Teemme myynti- ja markkinointityön aina tarkoin valittuihin kohderyhmiin, joille myytävä tuote on jo entuudestaan hyvinkin tuttu! Monipuoliset myyntiprojektit takaavat sen, että kaikille löytyy varmasti se "oma" vaihtoehto!

Myyntityö on fiilislaji, joten hakijalta odotamme peruspositiivista luonnetta ja koska meille on tärkeää koko työyhteisön hyvä ja positiivinen ilmapiiri, niin pilke silmäkulmassakaan ei haitaksi ole! Toki me yrityksenä vastaamme siitä, että jokaisella on aidosti mahdollisuus tehdä oma työnsä hyvillä mielin ja tuntea itsensä tiimissä tärkeäksi!

Aiempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse vaan pääasia, että olet oma itsesi!

Osa-aikaisena työntekijänä annamme sinulle mahdollisuuden tehdä sen kuukausituntumäärän ja niinä kellonaikoina kuin sen sinun tilanteeseesi milloinkin sopii ja aina oman valintasi mukaan! Näin esim. opiskelusi, harrastuksesi tai ne kaverit ja ystävät eivät kärsi työstäsi. Monesti on huomattu se, että työ antaa jopa hyvää vastapainoa kaikelle muulle, kun sitä on sopivassa suhteessa muuhun!

 

Meillä on voit työskennellä myös oppisopimuksella esim. suorittaen soveltuvan osa-tutkinnon opinnoistasi, jos kaikki oppisopimuksen edellytykset täyttyvät.

Maksamme pohjatuntipalkan, jonka lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta saat myyntiprovisiot! Lisäksi voit ansaita päivittäisiä bonuksia.

Toimintamme perustuu lappilaiseen aitoon "suoraselkäisyyteen", avoimuuteen sekä reilun pelin henkeen, myös tämän voimme luvata.

Huikkaa meistä myös kaverillesi ja kun tulette yhdessä, niin maksamme siitä 50€:n rekrybonuksen!!

Nyt kun kiinnostuit, niin laita hakemuksesi osoitteessa: www.myyntitalorouta.fi/rekry
tai näppäile WhatsApp- viesti numeroon 050 3234670, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

 

routa.jpg