Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
8.4.2021 7.00–1.6.2021 0.00

Etsimme reipasta opiskelijaa verkkosivuprojektiin

Projektina on kopioida vanhoilta verkkosivuilta tuotteet uusille sivuille. Työn suorittaminen vaatii perustason ATK taitoja. Aiempi kokemus verkkosivujen hallinnoinnista ei ole välttämätöntä, mutta voidaan laskea eduksi.

Työtehtävä Työ suoritetaan tietokoneella Karvarinkadulla Seinäjoella. Varsinainen työ tapahtuu seuraavasti: Uuden tuotekortin luominen Woocommerce verkkokaupassa. Vanhalta sivulta tuotejärjestyksessä tuotteiden tekstiosioiden ja kuvien kopiointi uuteen woocommerce tuotesivuun. Työ on siistiä sisätyötä päätteellä, mutta itseääntoistavaa.

Pidämme ennen työn aloitusta koulutuksen työn suorittamiseen, ja tarjoamme jatkuvan tuen työn tekemiseen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja autamme mielellämme työn kanssa, mitä se sitten vaatiikaan.

Työlle ei ole tarkkaa aloitus- tai lopetusajankohtaa, mutta tavoite on, että projekti saataisiin ennen kesän loppua valmiiksi.

Työ suoritetaan omassa rauhallisessa tilassa.

Työpaikallamme on rento ja iloinen meininki, eikä työn suorittamisesta anneta minkäänlaisia paineita. Voimme yhdessä sopia tavoitteen kun työrytmi on selvillä, ja työtä on mahdollista tehdä tarvittaessa myös etänä, mikäli omistat tietokoneen.

Mikäli työ sujuu työsuhteen lopussa hyvin itsenäisesti, mahdollisuus saada tulevaisuudessa urakkatyyppisiä tuotekokonaisuuksien lisäyksiä verkkosivuille.

Työsuhteen aloitusaika Sovitaan erikseen, emme vaadi aloitusaikaa

Työsuhteen kesto noin 1 kk

Työaika Ma-pe 9:00 – 17:00 välisenä aikana, erikseen sovittu työaika

Palkkaus Esitä palkkatoiveesi tai TES

Yhteydenotto Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: henri.syrjala@tulituote.com

Mikäli potentiaalisia hakijoita on useita, pidämme vielä lyhyen haastattelun

Pyrimme löytämään sopivan tekijän viimeistään 1.6.2021 mennessä.

Henri Syrjälä

Tulituote

tulituote 480x440.jpg