Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
16.11.2020 8.00–16.2.2021 0.00

Etsimme sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa/ vastavalmistunutta eripituisiin sijaisuuksiin Eskoon asumispalveluihin

Tarjoamme lähihoitajan, ohjaajan, sosiaaliohjaajan, sairaanhoitajan ja kotiavustajan sijaisuuksia eri yksiköissä Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Vaasan Tervajoella.

TERVETULOA työskentelemään kehittyvään ja moniammatilliseen tuki- ja osaamiskeskus Eskooseen. Etsimme motivoitunutta ja tunnollista sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa/ vastavalmistunutta eripituisiin sijaisuuksiin Eskoon asumispalveluihin.

Tarjoamme lähihoitajan, ohjaajan, sosiaaliohjaajan, sairaanhoitajan ja kotiavustajan sijaisuuksia eri yksiköissä Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Vaasan Tervajoella.

Olet tervetullut hyviin ja ammattitaitoisiin työyhteisöihimme. Meillä on huumori herkässä ja työtä tehdään ammattitaidon lisäksi myös suurella sydämellä ja persoonalla.

Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Tehtävään kuuluu eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden ja asukkaiden hoito, hoiva ja kuntoutus. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Työ on vaihtelevaa, jonka sisältöön pystyt myös itse vaikuttamaan monellakin tapaa.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähi- tai sairaanhoitajan koulutus tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet alan opiskelija.

Hakeminen:     

Jätä hakemus Eskoon jatkuvaan sijaisten hakuun Kuntarekryn puolelle:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/jatkuva-haku-sijaisuuksiin-lahihoitaja-sos.ohjaaja-sairaanhoitaja-kotiavustaja-1251/

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sopivan hakijan ilmaannuttua.

Jos etsit harjoittelu- työssäoppimispaikkaa voit myös jättää hakemuksen tänne:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/avoin-harjoitteluhakemus-eskoo-01-5-20/

KYSY LISÄÄ:

sijaisrekry@eskoo.fi

050 474 6927

Eskoo puhelinvaihde 06 415 6700 (ark. 8-15)

 

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.

eskoo_to.jpg