Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
7.9.2020 8.00–20.9.2020 23.59

HOITAJIA sijaisuuksiin Sillanpää-kotiin Peräseinäjoelle

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti. Tähän työhön tarvitsemme sinua! Aloitus sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Perushoidon lisäksi kiinnitämme huomiota turvalliseen ja viihtyisään ympäristöön, sekä sosiaaliseen yhteisöllisyyteen. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Sillanpää-koti toimii Peräseinäjoella ja tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautisen hoivan sisältävää tehostettua palveluasumista turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Tarjoamme yksilöllistä, kuntouttavaa, asukkaan tarpeista lähtevää hoitoa sekä elämänlaatua ja toimintakykyä ylläpitävää ja kohentavaa hoivaa. Ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnaltamme löytyy psykogeriatriseen hoivaan ja kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista. Työ antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi, ja kehittää ammattitaitoasi. Työyhteisömme tukee ammatillista kehittymistä ja kouluttautumista.


Etsimme nyt Sillanpää-kotiin useampaa hoitajaa keikkatyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.


Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan koulutusta (lähihoitaja/sairaanhoitaja) sekä joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön. Osaaminen ja kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eevaleena Huhtamäki, p. 050 440 9477, eena.huhtamaki(at)humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukana arjen askelissa? Haethan paikkaa viimeistään 20.9.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.
Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: https://www.humana.fi/meilla-toissa/avoimet-tyopaikat/etela-pohjanmaa/hoitajia-sillanpaa-koti-peraseinajoki/

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään. Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.

humana_pystylogo_rgb_440x.png