Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
25.2.2021 0.00–31.3.2021 16.00

Humana hakee hoiva-alan osaajia kesätöihin eri puolille Suomea

Oletko kokeneempi sosiaali- ja hoiva-alan osaaja tai alan opiskelija? Oletko kesätöitä vailla? Tule tekemään merkityksellistä sosiaali- ja hoiva-alan työtä kanssamme, hyvässä ja innostavassa työyhteisössä!

Työllistämme kesällä 2021 useita kymmeniä kesätyöntekijöitä. Kesätyöjaksojen pituudet vaihtelevat kahdesta viiteen kuukauteen ja tarjolla on monipuolisia tehtäviä ympäri Suomen.  Voit hakemuksessasi kertoa, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millä alueella olet valmis työskentelemään.

Katso tarkat tiedot ja tee hakemus: Haemme nyt kesätyöntekijöitä, paikkoja tarjolla ympäri Suomen!

Humanasta saat arvokasta työkokemusta. Meillä pääset työskentelemään moniammatillisessa ja kannustavassa tiimissä, erilaisten tehtävien parissa ja samalla saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi osaavien kollegoiden tuella. Kesätyöntekijät ovat meillä tärkeässä roolissa, jotta palvelumme toimivat luotettavasti myös lomasesongin aikana.
Voit tutustua lisää Humanan eri toimipisteisiin ja työmahdollisuuksiin Meillä töissä (humana.fi)

Täytä kesätyöhakemus linkin kautta viimeistään 31.3.2021. Käsittelemme kesätyöhakemuksia jo hakuaikana. Olemme yhteydessä hakijoihin, joiden kanssa edetään haastatteluvaiheeseen. Haastattelut pyritään suorittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Humana tarjoaa kesätöitä -kuva_450x480.jpg