Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
1.2.2021 12.00–30.4.2021 12.00

Keikkatyötä tarjoavat Sarastia Rekry ja Onvire

Tarjolla runsaasti sosiaali- ja terveysalan sekä ateria- ja puhtaanapitopalvelualan kesä- ja keikkatöitä.

Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä

Sarastia Rekryn keikkalaiseksi pääsee sujuvasti ja nopeasti. Rekisteröidy työnhakijaksi verkkosivuillamme www.sarastiarekry.fi ja varaa haastatteluaika verkkosivujemme ajanvarauskalenterista tai soittamalla numeroon 03 621 3900. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit varata vaikka jo haastattelussa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata sähköisen työtarjottimen kautta sekä selaimella että mobiilisti. Parhaimmillaan automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Klikkaa Sarastia Rekryn esite ruudulle!

sarastia_re_originaali_rgb_150.png

Keikkoja tarjolla myös sisaryhtiömme Onviren kautta


Onvire (www.onvire.fi) kasvaa valtakunnalliseksi ja keikkoja on tarjolla Uudeltamaalta Lappiin. Onviren kautta keikkaileville tuntityöntekijöille maksetaan palkka joka perjantai! Onviren keikkalaiseksi pääset soittamalla numeroon 045 7881 8700.

Kun olet rekisteröitynyt keikkalaiseksi Sarastia Rekryyn tai Onvireseen, voit napsia keikkoja kummankin yhtiön toimialueelta. Tervetuloa keikkailemaan!

sydän_440x480.jpg