Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
3.2.2021 0.00–10.3.2021 0.00

Kesätyöntekijöitä tuotantoon, kunnossapitoon, kokoonpanoon, konepajalle ja logistiikkaan (Nokia, Ikaalinen, Tervajoki)

Nokian Siurossa on tarjolla tehtäviä mm. alumiiniprofiilin pursotuslaitoksen pakkaamossa, pintakäsittelylinjojemme (maalaus ja anodisointi) profiiliripustuksessa ja pakkauksessa, valaistustehtaan kokoonpanossa, tuotantolaitteiden kunnossapidossa, logistiikkayksikössä ja kiinteistöjen kunnossapidossa.

Ikaalisissa kesätöitä tehdään alumiinisulatolla ja Tervajoella sijaitsee konepajayksikkö. 

Kunnossapitoon toivomme hakijoilta kunnossapidon (sähkö- tai mekaaninen) tai koneasennuksen opintoja tai kokemusta.

Logistiikkayksikössä asetamme etusijalle hakijat, joilla on aikaisempaa kokemusta traktorin ja / tai trukin käytöstä kuormien lastaamisessa ja purkamisessa. 

Tervajoen konepajalla pääset tekemään töitä cnc-koneistuksen ja / tai robottihitsauksen parissa, joten alan opinnot tai kokemus ovat eduksi näissä tehtävissä.

Kesätyöntekijöiltämme toivomme reipasta otetta työn tekemiseen, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Lähes kaikissa tehtävissä työskennellään 2-4 vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön sekä 18 vuoden ikää. Kone- ja metallialan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta palkkaamme myös henkilöitä, joille tehtävät ovat uusia.

Joka vuosi meillä jäädään kesän jälkeen myös töihin, joko vakituiseen työsuhteeseen tai osa-aikaisesti opintojen ohelle. Joten kesä Pursolla voi olla sinulle myös oivallinen alku työuralle!

Työtehtävät ajoittuvat pääosin touko-elokuulle ja etusijalle asetamme hakijat, jotka haluavat tehdä töitä koko kesän tai mahdollisesti myös pidempään.  Töihin pääset kätevimmin, mikäli sinulla on auto käytössäsi. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian täällä: https://purso.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=89. Kerro hakemuksessasi myös mille tuotanto-osastolle haluaisit ensisijaisesti töihin. 

Aloitamme hakemusten käsittelyn, haastattelut ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Haku sulkeutuu 10.3.2021. Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty.

Purso Group Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää Suomessa noin 300 henkilöä, liikevaihto vuonna 2019 oli 90 MEUR. Suomen lisäksi yhtiö toimii vahvasti myös Ruotsissa ja Hollannissa. Purso Groupin vuotuinen liikevaihto on 170

purs3..jpg