Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
7.1.2021 0.00–31.3.2021 0.00

Lähihoitaja - Kuusiolinna kutsuu kesäksi

Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin lähihoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021. Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, laboratoriotoiminta sekä suunterveydenhuolto.
  • Sosiaalipalvelujen asumisyksiköt kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä kaksi lastensuojeluyksikköä.
  • Lisäksi sosiaalipalveluissa tuotetaan tukiasumista ja avopalveluita kaikkien neljän kunnan alueella, eri asiakasryhmille, heidän tarpeidensa mukaisesti.
  • Ikäihmisten tehostetun asumispalvelunyksiköt ja kotihoidonyksiköt neljän kunnan alueella sekä Alavuden akuuttiosasto, Ähtärin kuntoutusosasto ja Kuntoutuskeskus Otsonlinna.
 

Hakijoilta toivomme lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Lähihoitajaopiskelijalla mahdollisuus kesäoppisopimukseen.


Mitä saat?


Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta.

Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen.

Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
 

Kiinnostuitko?

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2021. Tee hakemus www.kuusiolinna.fi

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tehtävistä tarkemmin.
Anu Paalanen p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna(at)pihlajalinna.fi
 
Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Kuusiolinna_440x480.png