Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
2.12.2020 16.00–30.1.2021 0.00

Lähihoitajan sijaisuus Seinäjoen terveyskeskuksessa

Meillä on tarjolla Seinäjoen terveyskeskuksessa, kuntoutusosastolla lähihoitajan sijaisuus. Työn aloitus joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja toivomme osaamista sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalasta. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme pätevyysvaatimusten lisäksi hakijan sopivuutta ko. tehtävän hoitamiseen.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja / hakemukset haettavana olevaan sijaisuuteen:

Osastonhoitaja Raija Viitamäki, p. 044 425 5503, raija.viitamaki@seinajoki.fi

Palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 Seinäjoen kaupunki työnantajana:

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

sjoen terveyskeskus 440x460px.jpg