Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
24.6.2020 15.00–31.8.2020 23.00

Lähihoitajia ja ohjaajia asumispalvelu-yksiköihin

Kyllästyttääkö lomailu? Ekstratyötuntien tarpeessa? Etsimme sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia /ohjaajia Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksiköihin. Tarjolla yksittäisiä vuoroja ja pidempiä sijaisuuksia.

Oletko etsimämme henkilö?

Arvostamme aitoa kiinnostusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet sujuvasti tiimin jäsenenä, kannat vastuuta, tartut innoissasi työhön ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

 • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: lähihoitaja tai perushoitaja. Myös opiskelijat huomioidaan!
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:

 • Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi.
 • Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
 • Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
 • Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
 • Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat pidemmässä työsuhteessa esimerkiksi:

 • Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä.
 • Työterveyshuolto, johon kuuluu esimerkiksi: Työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: mammografiaan, työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin ja erikoslääkärin työkykykonsultaatioihin.
 • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
 • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin: piipahda tai jää meille töihin pidemmäksi aikaa!
Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa työstä kaverille! Ole yhteydessä rekrytointikoordinaattori Niina Mattilaan p. 044 494 2935 tai niina.mattila@attendo.fi, niin kuulet lisää tarjolla olevista tehtävistä ja palkkauksesta!

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

sydän_440x480.jpg