Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille

Lappajärvella töitä tuleville lähihoitajille

Attendo etsii Lintukotiin, Lappajärvelle LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja eri mittaisiin sijaisuuksiin

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö, joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Lintukoti on ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava hoivakoti, jossa on yhteensä 48 asukaspaikkaa. Lintukoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten koti, jossa asukkaamme elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!


Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta- ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat
- Aitoa kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian yksikön johtaja Jenna-Mari Laineelle osoitteeseen jenna-mari.laine(at)attendo.fi. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse numerosta 0400 510 426.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

sydän_440x480.jpg