Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
1.3.2021 0.00–1.5.2021 0.00

Mainiokoti Hoivakartano hakee ohjaajia / lähihoitajia kesäsijaisuuksiin Kauhavalle

Haluatko työskennellä kesällä 2021 innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla tiimimme uusi jäsen!

Aivan Kauhavan keskustassa sijaitseva Mainiokoti Hoivakartano hakee ohjaajia / lähihoitajia kesäsijaisuuksiin. Työ on 2 –vuorotyötä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Laatulupauksemme

Meillä Mainiokoti Hoivakartanossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Saat tehdä työtä modernissa, viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

 

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

 

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Edellytykset

Olet koulutukseltasi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija. Toivomme, että haet meille kesätöihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi! Lähihoitajan sijaisuuteen sinulla tulee olla valmiina 120 osp lähihoitajan opintoja tai 60 op sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai geronomin opintoja.

Hakemuksen voi täyttää osoitteessa https://hoivamehilainen.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysellä myös tiimivastaavaltamme puh. 040 6310840 tai sairaanhoitajalta numerosta 040 6576136

 

HOiva mehiläinen.jpg