Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
11.11.2020 13.00–30.4.2021 0.00

Palkkaamme Seinäjoen toimipisteeseemme 7 osa-aikaista työntekijää tekemään puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä!

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta juurensa kasvattanut myynnin ammattilaisyritys. Olemme asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja meillä on myös liiton myöntämä Reilu Työnantaja- status. Olemme saaneet myös Kauppalehden kasvaja- sekä menestyjät 2020- sertifikaatit sekä asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatin.

Teemme myynti- ja markkinointityön aina tarkoin valittuihin kohderyhmiin, joille myytävä tuote on jo entuudestaan hyvinkin tuttu! Monipuoliset myyntiprojektit takaavat sen, että kaikille löytyy varmasti se "oma" vaihtoehto!

Myyntityö on fiilislaji, joten hakijalta odotamme peruspositiivista luonnetta ja koska meille on tärkeää koko työyhteisön hyvä ja positiivinen ilmapiiri, niin pilke silmäkulmassakaan ei haitaksi ole!

Aiempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse vaan pääasia, että olet oma itsesi!

Meillä voit työskennellä joko osa-aikaisesti esim. opiskelujesi ohessa muutaman tunnin päivässä, ihan hetkellisesti kokopäiväisesti tai vaikka tulevan kesän työntekijänä 6,25 h / arkipäivä

Meillä onnistuu myös työskennellä oppisopimuksella esim. suorittaen soveltuvan osa-tutkinnon opinnoistasi, kunhan kaikki oppisopimuksen edellytykset täyttyvät.

Maksamme pohjatuntipalkan, jonka lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta saat myyntiprovisiot! Lisäksi voit ansaita päivittäisiä bonuksia.

Toimintamme perustuu lappilaiseen aitoon "suoraselkäisyyteen", avoimuuteen sekä reilun pelin henkeen, myös tämän voimme luvata.

Huikkaa meistä myös kaverillesi ja kun tulette yhdessä, niin maksamme siitä 50€:n rekrybonuksen!!

Nyt kun kiinnostuit, niin laita hakemuksesi osoitteessa: www.myyntitalorouta.fi/rekry
tai näppäile WhatsApp- viesti numeroon 040 5859850, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

 

 

routa.jpg