Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
25.4.2019 0:00–15.6.2019 0:00

Perustason ensihoitajia keikkatyöhön Pirkanmaalle

9Lives Pirkanmaa Oy hakee ensihoitajia keikkatyöhön päivystystapahtumiin, ensihoidon siirtokuljetuksiin sekä hätäkeskuksen alaisiin yksiköihin.

Haemme 6 PERUSTASON ensihoitajaa keikkatyöhön Pirkanmaan alueelle


9Lives Pirkanmaa Oy toimii hätäkeskuksen välittämillä tehtävillä Parkanon, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Kuhmoisten, Pälkäneen, Kangasalan sekä Sahalahden yksiköillä. Lisäksi 9Lives tuottaa erilaisiin päivystystapahtumiin ensihoitovalmiutta, jonka kysyntä on lisääntynyt merkittävästi. Nyt haemmekin perustason keikkatyöntekijöitä päivystystapahtumiin, ensihoidon siirtokuljetuksiin sekä hätäkeskuksen alaisiin yksiköihin.

9Lives- konserni on kokonaan suomalaisomisteinen, maan johtavimpia ensihoidon organisaatioita. Liiketoiminta-alueemme on laaja koko Suomen kattava ja terveydenhuollon työntekijänä sinulla on mahdollisuus toimia työtehtävissä, jossa ammattina on ihminen. Toivomme hakijoilta avointa, ammatillista sekä kehittämiseen tähtäävää työotetta.

PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on lähihoitajan tutkinto sekä ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, sekä LOVE- oppikokonaisuudesta LOP- ja IV- osien suorittamista.

Lisätietoja
Susanna Lehtimäki, susanna.lehtimaki@9lives.fi p. 040 5093 441

Hakemukset 
susanna.lehtimaki@9lives.fi
9lives_logo_440x480.png