Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
21.1.2020 0.00–30.4.2020 0.00

Tarjoilijoita, kokkeja/keittäjiä, työharjoittelijoita Mallaskosken Panimoravintolaan

Mallaskosken Panimoravintola Seinäjoella etsii reippaita, ripeäkinttuisia, iloisen rempseitä tarjoilijoita x 3 ja kokkeja/keittäjiä/ruoan valmistajia x 3 joukkoonsa touko-syyskuun välille. Työ jatkuu mahdollisuuksien mukaan viikonloppuisin jouluun saakka. Jos sinulla on harjoittelu tekemättä niin sen voisi suorittaa keväällä ja jatkaa sen jälkeen töiden parissa.

Kaipaamme hakijalta iloista ja rentoa asiakaspalveluasennetta. Toivoisimme myös pitkää pinnaa raskaaseen kesään, joustokykyä ja mahdollisuutta tehdä myös pitkiäkin työpäiviä kesän helteistä riippuen. Plussaa, että sinulla on aikaisempaa kokemusta, olet oma-aloitteinen ja positiivinen, joka uskaltaa jutella myös asiakkaiden kanssa niitä näitä. Työhön kuuluu salissa baari- ja tarjoilutyön lisäksi normaalit siivoustyöt, blokkaus, tiskaus jne. Kettiössä työtehtäviin kuuluu ruokien alkuvalmistelut, annosten teko, annosten pöytiin tarjoilua, blokkaus, tiskaus jne. Vuoroja tehdään myös yksin, joten plussaa on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta, olet oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön.

Mallaskosken Panimoravintola on terassiravintola, joka on avoinna huhtikuun lopusta elokuun lopulle. Kesällä ravintolassa on 400-paikkainen terassi. Ravintolassa on mm. live-musiikkia terassilla pari kertaa viikossa, asiakas- ja yksityistilaisuuksia, tilaisuuksia ja tapahtumia ja kesäteatteria. Kesällä Mallaskosken keittiöstä saa maukasta pubiruokaa, joka valmistetaan suurimmaksi osaksi itse unohtamatta kotimaisuutta, lähituotteita ja tuoreutta. Oman Mallaskosken Panimon oluet kuuluvat tärkeimpiin myytäviin tuotteisiin.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sanna(at)mallaskoskenpanimoravintola.fi tai soita 050 4131 280

ruokaa lautaselle_700x590px.jpg