Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
8.1.2021 0.00–31.5.2021 0.00

Tervetuloa kesätöihin JIK ky:yn!

Haemme kesäksi monenlaisia osaajia joukkoomme erilaisiin hoito-, huolto- ja toimistotehtäviin

Tarjoamme työtä valmiille sosiaali - ja terveysalan ammattilaisille, alan opiskelijoille sekä alasta muuten kiinnostuneille yli 18-vuotiaille. Työtä on tarjolla molemmissa JIK-kunnissa eli Ilmajoella ja Kurikassa, sekä Kurikan Jalasjärven ja Jurvan alueilla.

Kesän ajaksi tarjoamme sijaisuuksia ja kesätöitä. Sijaisuuksiin valitaan jo valmistuneita tai pidemmälle opinnoissaan ehtineitä alan opiskelijoita. Työsuhteen kesto sijaisuuksissa on 1 − 3 kk sopimuksen mukaan.

Kesätöihin puolestaan haetaan alan alkuvaiheen opiskelijoita tai alasta muuten kiinnostuneita yli 18-vuotiaita. Työsuhteen kesto on neljä viikkoa.

Hakuaika kesän sijaisuuksiin ja töihin on 29.12.2020 - 31.5.2021. Valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Hakuaika päättyy 31.5.2021 klo 14.

Täytä huolellisesti kesätyöhakemuksesi ja kerro osaamisestasi sekä toiveistasi työyksiköiden suhteen esimerkiksi lisätietoihin. Samalla hakukaavakkeella haetaan sijaisuuksiin ja kesätöihin. Hakeminen ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, joka tehdään osoitteessa https://www.jikky.fi/meille_toihin/avoimet_tyopaikat

Kesäsijaisuuksissa palkkaus on KVTES:n mukainen, kesätyöntekijöiden palkkauksessa huomioidaan JIK-kuntien kesätyöntekijöiden palkkausperiaatteet. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. JIK ky on savuton työpaikka.

Lisätietoja tarvittaessa: Osastonhoitaja, rekrytointi ja varahenkilöstö Päivi Ropponen, paivi.ropponen@jikky.fi tai p. 044 452 5578

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista ja kokonaismenot ovat 85 miljoonaa euroa.

jik logo.jpg