Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille
23.3.2021 0.00–28.5.2021 0.00

Tivolityöntekijäksi karusellikahvilaan

Seikkailunhaluiselle opiskelijalle tarjolla tilaisuus kesätöihin hyvin poikkeuksellisessa paikassa: Tivoli Sariolan mukana liikkuvassa Karusellikahvilassa. Mikäli harjoittelun suorittaminen on kesällä mahdollista, sekin onnistuu.

Etsimämme kesätyöntekijän tulisi olla mielellään täysi-ikäinen (alaikäiseltä huoltajien suostumus), koska työntekijästä tulisi osa tivoliyhteisöä ja hän liikkuisi tivolin mukana paikkakunnalta toiselle. Asuminen tapahtuu rekkoihin rakennetussa omassa pienessä "tivoliyksiössä", jonka lisäksi käytössä on yhteinen keittiö, sauna- ja saniteettitilat sekä pyykinpesutilat. Tivolielämä vaatii sopeutumiskykyä, sosiaalisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ Karusellikahvilassa on ajoittain hyvinkin hektistä ja vaatii työntekijältä paineensietokyvyn lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja, ripeyttä ja omatoimisuutta - eikä huumorikaan olisi pahitteeksi. Hygieniapassi ja elintarviketyöntekijän terveydentilan selvitys vaaditaan. Kesätyö kestäisi kesäkuusta mahdollisesti elo-syyskuulle, toki koronatilanne huomioiden. 

Karusellikahvilan valikoimiin kuuluu grilli- ja kahvilatuotteet ja lisäksi tivolin muuttopäivinä henkilökunnalle tarjottava lounas. Kahvilan tiimiin kuuluu kolme vakituista työntekijää ja paikkakunnasta riippuen lisätyöntekijöitä 1-5. Pääasialliset työtehtävät liittyvät grilli- ja kahvilatuotteiden valmistukseen ja myyntiin, mutta myös siisteydestä huolehtiminen on osa työtä. Tivolin muutoilla grillivaunun muutto- / myyntikuntoon laittaminen kuuluu niin ikään työtehtäviin ja siihen voi sisältyä myös muita tivolin työtehtäviä. 

Kysy lisää sähköpostilla tai kerro itsestäsi, opinnoistasi ja mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi cv:n kera mahdollisimman pian. Katsotaan, olisitko se juuri sinä, jota odottaa "elämäsi kesä" osana tivoliperhettä. 🙂

Yhteydenotot: Satu Sariola, karusellikahvila@tivolisariola.fi

 

uutiskuva_neliö.jpg