Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Työtarjouksia opiskelijoille

Töitä asumisavustajana asiakkaiden kotona

Hei sinä hoiva-alasta kiinnostunut! Tarvitsemme lisää työntekijöitä mukavaan tiimiimme. Tule työskentelemään kanssamme ja kehittämään uutta Tuetun asumisen palveluamme.

Haemme ASUMISAVUSTAJIA Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymäämme (LLKY). Työhön kuuluu vaikeavammaisten henkilöiden avustaminen perushoidossa ja pienimuotoisissa kodinhoidon tehtävissä. Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Kauhajoen alueella, joten sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen työhön sekä työjärjestelijän, tiimin muiden jäsenten sekä vammaispalvelun työntekijöiden vahvan tuen. Käyttöösi saat ajanmukaiset välineet työn tekemiseen ja opastuksen niiden käyttämisessä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä ja henkilöiden avustamisesta. Tärkeintä kuitenkin on, että tulet toimeen itsesi ja muiden kanssa, kykenet itsenäiseen työhön, mutta pärjäät myös ryhmässä, olet luotettava etkä kavahda toisen ihmisen koskettamista tai hygienian hoitoon liittyviä tehtäviä. Hyvä huumorintaju, joustavuus sekä positiivinen asenne ovat plussaa. 

 

Kyseessä on kokopäivätyö, jota tehdään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä (aamu- ja iltavuorot). Tarjoamme sekä määräaikaista työtä 31.12.2020 saakka (jatko on todennäköinen) sekä kesäajan sijaisuuksia. Palkkaus KVTES:n mukaan (tehtäväkohtainen palkka n. 1800 e/kk).

Hae paikkaa joko soittamalla meille – yhteystiedot ovat alla – tai täyttämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteessa www.llky.fi Meille töihin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää: johtava sosiaalityöntekijä Tarja Seppälä, puh. 050 386 4666 tai TAP-koordinaattori Carita Lintula, puh. 040 738 2503.

sydän_440x480.jpg