Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Ole kartalla: Etusivu > Opiskelijalle > Iloa opintoihin > Opiskelijakunta

FOKUS-opiskelijat

Koulutuskeskus Sedun opiskelijakunta FOKUS toimii Sedun opiskelijoiden me-hengen vahvistajana ja tuo yhteen Sedun opiskelijoita maakunnan laidasta laitaan.

Fokus koostuu Sedun opetuspisteiden edustajista ja sen tavoitteena on saada nuorten ääni kuuluviin sekä parantaa heidän vaikutusmahdollisuuksiaan omiin opintoihinsa. Fokuslaiset ovat myös mukana järjestämässä tapahtumia koko Koulutuskeskus Sedun opiskelijoille.

Fokuksen olemassaolo perustuu lakiin ammatillisesta koulutuksesta. Opiskelijakunnan tehtävänä on lain mukaan edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa ja koulutyötä.

Opetuspisteiden opiskelijafoorumit

Opiskelijafoorumin toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden äänen kuuleminen ja vaikutusmahdollisuuksien parantaminen sekä viestinnän tehostaminen. Jokaisesta ryhmästä/koulutusohjelmasta on mukana opiskelijaryhmän/koulutusohjelman opiskelijoiden keskuudestaan valitsema opiskelija, ja heidän keskuudestaan valitaan myös opetuspisteen edustaja Fokukseen.

Opiskelijafoorumi kokoontuu kerran kuukaudessa ja mukana on opetuspisteen koulutuspäällikkö tai vastuuopettaja sekä mahdollisesti muuta henkilökuntaa. Opiskelijafoorumi käsittelee kaikkia opiskelun arkeen liittyviä asioita kuten tilat ja viihtyvyys, tapahtumat ja tempaukset, kilpailut, savuttomuus, arviointiasiat, työturvallisuus ja opiskelijakunnan asiat.

 

nuoret_ryhma_siluetti_2011.png