Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Autonasentajaksi, autokorinkorjaajaksi, raskaskonekorjaajaksi, pienkonekorjaajaksi


Monipuolinen, kansainvälinen ja kehityksessään vauhdikas. Autoala on kaikkea tätä. Voit itse valita mihin haluat erikoistua: autonasentajaksi, autokorinkorjaajaksi, raskaaseen kalustoon, autosähkötekniikkaan tai pienkoneisiin, kuten mönkijöiden, traktoreiden ja moottorisahojen korjaukseen. Vaihtoehtoja riittää.

Voit valmistuttuasi tehdä töitä autokorjaamoissa, rengasliikkeissä, pienkonekorjaamoissa, varaosaliikkeissä; mennä töihin ulkopuoliselle tai perustaa oman yrityksen. Jos elämä viekin myöhemmin toiseen suuntaan, autoalan osaamista ja käden taitoja arvostetaan korkealle myös muilla aloilla. Kaikki väylät ovat auki: voit suorittaa ajoneuvoasentajan tutkinnon ohessa myös lukion ja ylioppilastutkinnon samalla.

 

Ammatti autoalalta? Tutustu ja hae yhteishaussa 2022:

Ajoneuvoalan ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto

 

Olemme luoneet autoalalle elinikäisen oppimisen polun. Tarjoamme alalla jonkin aikaa työtä tehneille hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan yhä kehittyvällä alalla lisä- ja täydennyskoulutuksin sekä alan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen kautta. 

Tule opiskelemaan autoalaa monipuolisiin oppimisympäristöihimme! Käytössämme on mm. SFS6002-koulutuksiin auto-osaston oma hybridiauto. Raskasta kalustoa varten on erikseen varusteltu opetuskorjaamo. ProDiags – virtuaalinen oppimisympäristö mahdollistaa puolestaan ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisen. Oppainasi ovat autoalan ammattilaiset, joilla on laaja kokemus eri tasoisista työtehtävistä autoalalla sekä tiiviit kontaktit työelämään.

 

Kysy lisää autoalan koulutuksista.

Autoalalla on tekemisen meininkiä - katso video!


Autoalan etätuki

Lataa maksuton ohjelma etäyhteyden muodostamista varten

Lataa ohjelma