Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Autonasentajaksi vai raskaskonekorjaajaksi? Tule alalle, joka luo mahdollisuuksia moniin suuntiin!

Monipuolinen, kansainvälinen ja kehityksessään vauhdikas. Autoala on kaikkea tätä. Voit itse valita mihin haluat erikoistua: automekaanikoksi vai hyötyajoneuvomekaanikoksi. Joka tapauksessa, vaihtoehtoja tulevien työpaikkojen suhteen riittää ja oppimiasi käden taitoja arvostetaan monella alalla.

Voit valmistuttuasi tehdä töitä autokorjaamossa, rengasliikkeessä, raskaan kaluston parissa, pienkonekorjaamolla, varaosaliikkeessä, työnjohtotehtävissä, automyynnin parissa tai teollisuuden huolto- ja kunnostustehtävissä. Voit perustaa oman yrityksen tai mennä töihin ulkopuoliselle.

Kaikki väylät ovat auki: voit suorittaa ajoneuvoalan tutkinnon ohessa myös lukion ja ylioppilastutkinnon samalla, kokeilla yrittäjyyttä tai suorittaa AMK-opintoja jo toisen asteen opintojesi aikana.

Ammatti autoalalta? Tutustu ja hae yhteishaussa 22.2. - 22.3.2022:

Ajoneuvoalan ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto

 

Olemme luoneet autoalalle elinikäisen oppimisen polun. Tarjoamme alalla jonkin aikaa työtä tehneille hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan yhä kehittyvällä alalla lisä- ja täydennyskoulutuksin sekä alan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen kautta. 

Tule opiskelemaan autoalaa monipuolisiin oppimisympäristöihimme! Käytössämme on mm. SFS6002-koulutuksiin auto-osaston oma hybridiauto. Raskasta kalustoa varten on erikseen varusteltu opetuskorjaamo. ProDiags – virtuaalinen oppimisympäristö mahdollistaa puolestaan ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisen. Oppainasi ovat autoalan ammattilaiset, joilla on laaja kokemus eri tasoisista työtehtävistä autoalalla sekä tiiviit kontaktit työelämään.

 

Kysy lisää autoalan koulutuksista.

Autoalalla on tekemisen meininkiä - katso video!

Autoalan modernit oppimisympäristöt


Sedun autoalalla opiskelleen Teemun tarina

Autoalan etätuki

Lataa maksuton ohjelma etäyhteyden muodostamista varten

Lataa ohjelma