Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Esimieskoulutusta

Johtajan ja esimiehen työhön kuuluu vastuuta ja kompromisseja. Se on ihmissuhdetaitoja ja asiantuntijuutta, numeroita ja kohtaamisia. Haluamme auttaa sinua tässä hienossa ja haastavassa työssä - meiltä löydät kattavan valikoiman esimieskoulutuksia.

Esimiesareena
tarjoaa vankalla kokemuksella suuren kattauksen erilaisiin esimies- ja johtotehtäviin sopivia koulutuksia. Kouluttajamme ovat tehneet itse esimiestyötä, joten he puhuvat kokemuksen kautta.

Esimies johtaa kokonaisuuksia, mutta ennen kaikkea ihmisiä. Työhyvinvoinnin vaikutukset organisaation menestykseen ja tulokseen ovat todistetusti selkeitä. Meiltä saat työkaluja työhyvinvoinnin johtamiseen ja parantamiseen.

 

Lisätietoja

Anitta Purhonen, p. 040 868 0829 (esimieskoulutukset)
Päivi Katajamäki, p. 040 868 0192 (esimieskoulutukset, Tuotekehitystyön eat, Liiketoiminnan at)
Tanja Päällysaho, p. 040 830 2447 (Digiosaamista työhön -koulutukset)
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

 

Näihin koulutuksiin haemme osallistujia juuri nyt

Esimieskoulutus vahvistaa osaamistasi


Mikä on sinun valintasi?


Elintarvikealan erikoisammattitutkinto
on suunnattu elintarvikealan ammattilaisille. Koulutus antaa sinulle lisäosaamista elintarvikealan työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtäviin. Valmistuttuasi voit työskennellä myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen tai tuotannon parissa. Voit toimia myös alan itsenäisenä yrittäjänä.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen osaamisala Koulutus vahvistaa kykyjäsi johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta. Pääset kehittämään osaamistasi valintasi mukaisesti strategiatyöhön, projektityöhön, työyhteisön kehittämiseen, asiakkuuksiin, talouteen, tuotanto- ja palveluprosesseihin tai henkilöstöasioihin liittyen. Koulutuksesta on oma toteutuksensa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.
 
uutta3.pngLiiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, myynnin- ja markkinointiviestinnän ja kaupan osaamisalat Koulutus soveltuu monien eri alojen osaajille. Voit kehittää osaamistasi myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa tai henkilöstöhallinnossa. Näytöt voit suorittaa ilman valmistavaa koulutusta myös kiinteistönvälityksen tai kansainvälisen liiketoiminnan alalla.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto
on tarkoitettu sinulle, joka johdat työryhmää ja toimit sen jäsenenä. Työssäsi suunnittelet ja ohjaat ryhmän toimintaa, seuraat ryhmän työn tuloksia ja viestit niistä sekä perehdytät ryhmäsi jäseniä. Koulutuksen aikana voit vahvistaa osaamistasi mm. asiakassuhteiden hoitamisessa, henkilöstötyössä sekä toiminnan kannattavuuden kehittämisessä. Koulutuksesta on oma toteutuksensa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalan työhön osallistuville esimiehille, vuoroesimiehille ja yksikön päälliköille.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on suunnattu puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan esimiehille sekä yrittäjille kuten palveluesimiehille, palvelupäälliköille, kiinteistöpäälliköille ja muille alan esimiestehtävissä toimiville. Koulutus antaa työllesi lisäarvoa ja kehität samalla omaa osaamistasi. Näin saat parhaan hyödyn asiakkaillesi sekä työyhteisöllesi.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, työnjohtaja Koulutus antaa sinulle lisäosaamista vastuualueesi henkilöstön ja tuotantotyön johtamiseen sekä turvallisuus- ja ympäristöasioiden huomioimiseen. Valinnoistasi riippuen voit kehittää itseäsi myös tuotannon kunnossapitotyön johtamisessa tai projektinhallinnassa.