Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Tykkäätkö tehdä töitä? Sosiaali- ja terveysalalla työllisyystilanne on hyvä. Joskus töitä on liikaa, tapahtumat vaativat nopeita toimia - paineensietokykyäsi koetellaan. Sisimmässäsi haluat aina auttaa, asetut heikomman puolelle, tunnet empatiaa. Teet työtä, jolla on merkitys ja joka palkitsee sinut mielihyvällä. Haluat opiskella oppimista tukevassa ympäristössä ja "pulpetista pois" -ilmapiirissä. Tämä ala on juuri sinulle!

 

Haluatko oman ammatin sosiaali- ja terveysalalta?

Hae Seduun! Meiltä valmistuu ajassa kiinni olevia, työelämään haluttuja lähihoitajia ja perustason ensihoitajia - ja myös välinehuoltajia.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Seinäjoella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla ja Ähtärissä yhteishaussa

Practical Nurse - haku suoraan Seduun 22.2. - 30.4.2022

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoidon osaamisala, perustason ensihoitaja Seinäjoella

Välinehuoltoalan perustutkinto, välinehuoltaja Seinäjoella suora haku Seduun

Olet kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista ja terveistä elintavoista, sillä asiakkaiden hyvinvointi alkaa omasta hyvinvoinnistasi. Kurkkaa alan perustutkinnot, jotka Sedussa voi suorittaa!

Näihin sosiaali- ja terveysalan koulutuksiin haemme osallistujia juuri NYT!

Oletko sosiaali- ja terveysalan kokenut konkari vai etsitkö uutta uraa?

Ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja täydennyskoulutus pitävät sinut jatkuvasti ajan tasalla nopeasti kehittyvällä alalla. Täydennä osaamistasi juuri niillä tutkinnon osilla, joita työssäsi tarvitset - tai suorita koko tutkinto. Koulutus räätälöidään juuri sinulle työsi ohessa suoritettavaksi. Huomaa mahdollisuus oppisopimukseen!

Mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen on kokonaisvaltaisen elämänhallinnan edistäjä, joka tekee vaativaa sosiaali- ja terveysalan asiakastyötä ehkäisevässä, hoidollisessa, kuntouttavassa, haittoja vähentävässä tai asumista tukevassa työyksikössä. Valitse mielenterveys- ja päihdetyö, mikäli haluat työn, jossa tarvitaan kykyä kuunnella, nähdä suuria kokonaisuuksia sekä vahvoja tiimityö- ja verkostoitumistaitoja. Työpaikkasi voi olla päihde-, mielenterveys-, nuoriso- tai lastensuojelutyksikössä, sairaalassa, vankilassa tai esimerkiksi järjestön palveluksessa.

Vanhustyön erikoisammattitutkinto on juuri vuoden 2021 alussa uudistunut! Kun suoritat koko tutkinnon, ansaitset myös tutkintonimikkeen valintojesi perusteella: Ikävalmentaja (EAT), Ikääntyneen ihmisen palveluohjaaja (EAT), Muistihoitaja (EAT) tai Saattohoitaja (EAT) . Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet työskennellä asiantuntijana ikääntyneen ihmisen terveyteen ja toimintakykyyn liittyvissä tehtävissä sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalalla. Kun haluat opiskelemaan vanhustyön asiantuntijaksi, sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus sekä käytännön kokemusta vanhustyöstä.

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto on uusi tutkinto, joka pätevöittää työvalmentajaksi tai erityiohjaajaksi vammaistyöhön. Työvalmentajana osaat tehdä vaativaa asiakastyötä työvalmennuksen eri prosesseissa sekä työnhakijan ja työnantajan kanssa tehtävässä yhteistyössä. Erityiseen tukeen ja vammaistyöhön liittyvät opinnot voit suunnitella täysin kiinnostuksesi ja käytännön tarpeiden mukaan.

Tarvitsetko lisää osaamista, mutta tutkintoon johtava koulutus vie mielestäsi liikaa aikaa? Ei hätää - nyt voit opiskella myös yksittäisen tutkinnon osan, joka auttaa sinua työssäsi! Ja koko ajan opiskelu VERKOSSA lisääntyy - säästät aikaa ja opiskelet työn ohessa.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen uralla eteenpäin

Koulutusväylä Sedusta eteenpäin on avoin! Voit opiskella eteenpäin sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, kätilöksi – tai opettajaksi. Sosiaali- ja terveysalan opinnot voivat olla ponnahduslauta vaikka yliopistoon, esim. humanistisiin tai kasvatusaineisiin. Innostavien kokemusten, käytännönläheisen oppimisympäristön ja ja kokeneiden opettajiemme ansiosta kiinnostut ihmisistä ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä.

Arjen sankari pesee, lääkitsee ja lohduttaa - Millainen soveltuvuuskoe on? KATSO VIDEOT!

Haluatko lähihoitajaksi? Mitä soveltuvuuskokeissa tehdään?
Vanhustyön erikoisammattitutkinto uudistui! Opiskele verkossa.