Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Lähihoitaja - arjen sankari

Haluatko ihmisläheisen ja monipuolisen työn, jossa työllisyysnäkymät ovat hyvät?  Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa ja osaat pitää pintasi myös vaikeissa tilanteissa, esim. kiukuttelevien lasten tai vanhusten kanssa? Haluatko olla huolehtimassa ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista elämänkaaren eri vaiheissa?

Opiskele lähihoitajaksi! Suorittamalla sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon saat monipuoliset valmiudet toimia lähihoitajana sairaanhoidonhoidon ja huolenpidon, kasvatuksen ja kuntoutuksen tehtävissä.

Tulevaisuuden työpaikkasi voi olla esim. koti, päiväkoti, terveyskeskus, asuntola, vanhusten palvelukeskus, lastensuojelu, päihdehuollon yksikkö tai sairaala. Lähihoitajana olet mukana hoitamassa, ohjaamassa ja kuntouttamassa eri-ikäisiä ihmisiä monenlaisissa elämänvaiheissa, 

Lähihoitajaksi voit opiskella Sedun Seinäjoen, Kurikan, Lapuan, Lappajärven ja Ähtärin opetuspisteissä.

Osaamisaloissa on varaa valita

Lähihoitaja voi erikoistua osaamisalojen kautta. Osaamisalaopintoihin voit hakea, kun olet suorittanut tutkintoon kuuluvat pakolliset tutkinnonosat. Seinäjoen Kirkkokadulla voit valita pääsääntöisesti seuraavista osaamisaloista. Muissa opetuspisteissä osaamisalaopintoja toteutetaan käytännön resurssit sekä työmarkkinoiden kysyntä huomioon ottaen.

  • ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen
  • lasten ja nuorten kasvatus ja hoito
  • mielenterveys- ja päihdetyö
  • sairaanhoito ja huolenpito
  • suunhoito
  • vammaistyö

Huom. ennakkotieto! Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille lähihoitajille tarjotaan mahdollisuus Suunhoidon osaamisalan opintoihin. Koulutus alkaa lokakuussa 2019. Seuraa koulutustarjotinta

Lisäksi sinulla on aito mahdollisuus valita tutkinnon osia - myös toisesta perustutkinnosta (esim. hiusala, turvallisuusala), sosiaali- ja terveysalan ammatti- ja erikoistutkinnosta. Tai voit valita lähihoitajaopintoihisi Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja, jotka lyhentävät opiskeluaikaasi, jos jatkat ammattikorkeakouluun.

Lähihoitajan elämää - kurkkaa opiskelijatarinat

Practical Nurse starting next time Autumn 2020

Practical Nurse is the qualification taught mainly in English, partly in Finnish. You will learn to work in a multicultural environment even though you are in Seinäjoki. During the education at least one of the on-the-job-learning periods will take place abroad for Finnish students. All the applicants will be invited to the aptitude test.

 

Kurkkaa juuri nyt alkamassa olevat koulutukset!

WhatsApp.jpg

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää lähihoitajaopinnoista, ota yhteyttä! Autamme sinua eteenpäin.

Saija Pellinen, p. 040 868 0612

Heli Räty, p. 040 680 7124

Kyllikki Anttila, p. 040 830 4106

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.