Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Haluatko vastuullisen työn, jossa tarvitaan reaktionopeutta sekä hyvää päätöksenteko- ja paineensietokykyä? Onko sinulla hyvä terveys ja haluat pitää toimintakyvystäsi ja työhyvinvoinnistasi hyvää huolta läpi työuran? Opiskele ensihoitajaksi! 

Perustason ensihoitaja huolehtii sairauskohtauksen saaneen tai vammautuneen ensihoitopotilaan peruselintoiminnoista erilaisissa toimintaympäristöissä tai esim. kuljetuksen aikana. Ensihoitajana osaat edistää kokonaisvaltaisesti erilaisten potilaiden terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia, kuntoutumista ja toimintakykyä sekä kohdata potilaan omaiset haastavissakin tilanteissa.

Perustason ensihoitajana tulevaisuuden työpaikkasi voi olla perustason ambulanssissa tai hoitotason ambulanssissa AMK-korkeakoulutuksen suorittaneen ensihoitajan työparina.

Mikäli haaveilet työstä perustason ensihoitajana, haet suorittamaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, mutta suoraan Perustason ensihoidon osaamisalalle. Hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen. Perustason ensihoitajaksi voit hakeutua opiskelemaan seuraavan kerran keväällä 2019.

Ensihoitajaopiskelijan elämää

Ensihoitajaopiskelijoiden arkeen voit tutustua jo etukäteen seuraamalla @seduensihoito -blogia.

Kurkkaa @seduensihoito-blogiin!


WhatsApp.jpg

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää lähihoitajaopinnoista, ota yhteyttä! Autamme sinua eteenpäin.

Saija Pellinen, p. 040 868 0612

Heli Räty, p. 040 680 7124

Pasi Jaskari, p. 040 868 0241

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.