Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Mahdollisuuksia aina Kuva-artesaanista elektroniikka-asentajaan

Vuorovaikutusta ja luovuutta, sekä asiakaspalvelutaitoa ja teknistä osaamista - Näistä taidoista ovat ICT-, media- ja viestintäalan ammattilaiset tehty. Yhteistyötaidot, joustavuus ja vastuullisuus ovat tärkeä osa työtäsi ICT-media- ja viestintäalan ammattilaisena. Työskentelet erilaisissa ympäristöissä ja yrityksissä ohjelmistojen hankintojen, asennusten, sekä käyttöönotto- ja ylläpitotehtävien parissa. Myös erilaiset suunnittelutehtävät ovat alan ammattilaisten työtä.  Koska ICT:n, median ja viestinnän aloilla työtä tehdään usein  erilaisten asiakkaiden kanssa, kielitaito on tärkeä osa ammattitaitoasi. Sinulle avautuu myös hyvä mahdollisuus yrittäjyyteen ja alan myyntitehtäviin. Perustutkintojen lisäksi ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi ICT-, media - ja viestintäalalla. Vaikkapa Rakennusalalla CAD-osaamista tarvitseville Suunnitteluassistentin ammattitutkinto antaa sinulle hyvät mahdollisuudet laajentaa osaamistasi.


DATANOMIKSI

Oletko palvelukeskeinen ja myyntihenkinen tietojärjestelmien hallitsija? Datanomina tarvitset teknisen taidon lisäksi liiketoiminnallista pelisilmää, loogista ajattelukykyä ja rautaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Toimit usein neuvonta - tai koulutustehtävissä, myynnin parissa tai mikrotukihenkilönä.

 

ELEKTRONIIKKA- TAI ICT-ASENTAJAKSI

Haluatko oppia tiedonsiirron ja tietoverkot? Elektroniikka-asentajana opiskelet muun muassa esitystekniikan toteuttamissa tapahtumissa. Lisäksi heidän tulee hallita langalliset ja langattomat tiedonsiirtotekniikat. Suunnittelu-, mallinnus- ja simulaatio-ohjelmistojen käyttö olennainen osa työtäsi.

ICT-asentajana sinulta vaaditaan monipuolista osaamista aina sähkötöiden perusteista 3D-mallinnukseen. Lisäksi tarvitset pitkäjänteisyyttä ja itsenäistä työotetta, jota opit opiskelun aikana käytännön työtehtävissä. 


KUVA-ARTESAANIKSI

Kuva-artesaanina kädenjälkesi näkyy graafisessa suunnittelussa ja kuvallisessa viestinnässä. Viestintä ei aina ole suullista tai sähköistä. Usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Graafiseen suunnitteluun erikoistuneena kuva-artesaanina toteuttat työn, jossa silmä lepää. Koulutuksessa opiskelet pienimuotoisten painotuotteiden suunnittelua ja toteutusta Adoben ohjelmistoja hyödyntäen. Lisäksi opiskelet projektityöskentelyä, sekä perehdyt työprosessien suunnitteluun ja hallintaan.

 

Kiinnostuitko? Hae jatkuvassa haussa:

Tsekkaa videolta esittely ICT-alasta.

Muistathan, että jatkuvassa haussa on mahdollisuus hakea ympäri vuoden ja alan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot antavat kaivattuja lisätaitoja jo alalla työskennelleille tai perustutkinnon suorittaneille.