Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Mahdollisuuksia kuvallisesta ilmaisusta elektroniikka-asentajaan

Vuorovaikutusta ja luovuutta, sekä asiakaspalvelutaitoa ja teknistä osaamista - Näistä taidoista ovat ICT-, media- ja viestintäalan ammattilaiset tehty. Yhteistyötaidot, joustavuus ja vastuullisuus ovat tärkeä osa työtäsi ICT-media- ja viestintäalan ammattilaisena. Työskentelet erilaisissa ympäristöissä ja yrityksissä ohjelmistojen hankintojen, asennusten, sekä käyttöönotto- ja ylläpitotehtävien parissa. Myös erilaiset suunnittelutehtävät ovat alan ammattilaisten työtä.  Koska ICT:n, median ja viestinnän aloilla työtä tehdään usein  erilaisten asiakkaiden kanssa, kielitaito on tärkeä osa ammattitaitoasi. Sinulle avautuu myös hyvä mahdollisuus yrittäjyyteen ja alan myyntitehtäviin. Perustutkintojen lisäksi ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi ICT-, media - ja viestintäalalla. Vaikkapa rakennusalalla CAD-osaamista tarvitseville Suunnitteluassistentin ammattitutkinto antaa sinulle hyvät mahdollisuudet laajentaa osaamistasi.


Perustutkinnot - opiskele ICT- tai media-alalle


IT-TUKIHENKILÖKSI (entinen DATANOMI)


Oletko palvelukeskeinen ja myyntihenkinen tietojärjestelmien hallitsija? IT-tukihenkilönä tarvitset teknisen taidon lisäksi liiketoiminnallista pelisilmää, loogista ajattelukykyä ja rautaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Toimit usein neuvonta - tai koulutustehtävissä, myynnin parissa tai mikrotukihenkilönä.

ELEKTRONIIKKA- TAI TIETOVERKKOASENTAJAKSI


Haluatko oppia tiedonsiirron ja tietoverkot? Elektroniikka-asentajana opiskelet muun muassa esitystekniikan toteuttamissa tapahtumissa. Lisäksi heidän tulee hallita langalliset ja langattomat tiedonsiirtotekniikat. Suunnittelu-, mallinnus- ja simulaatio-ohjelmistojen käyttö olennainen osa työtäsi.

Tietoverkkoasentajana sinulta vaaditaan monipuolista osaamista aina sähkötöiden perusteista 3D-mallinnukseen. Lisäksi tarvitset pitkäjänteisyyttä ja itsenäistä työotetta, jota opit opiskelun aikana käytännön työtehtävissä.

KUVALLISEN ILMAISUN TOTEUTTAJA


Kuvallisen imaisun toteuttajana kädenjälkesi näkyy graafisessa suunnittelussa ja kuvallisessa viestinnässä. Viestintä ei aina ole suullista tai sähköistä. Usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Graafiseen suunnitteluun erikoistuneena toteutat työn, jossa silmä lepää. Koulutuksessa opiskelet pienimuotoisten painotuotteiden suunnittelua ja toteutusta Adoben ohjelmistoja hyödyntäen. Lisäksi opiskelet projektityöskentelyä sekä perehdyt työprosessien suunnitteluun ja hallintaan.


Haussa nyt - aloitus syksyllä 2020:

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, IT-tukihenkilö (datanomi) Seinäjoella
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, tietoverkkoasentaja Lapualla
Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto (iltakoulutus) SeinäjoellaTsekkaa videolta esittely ICT-alasta.