Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Kuvallisen ilmaisun toteuttajana teet töitä media-alalla graafisen suunnittelun ja visuaalisen ilmaisun parissa. Työsi voi pitää sisällään esimerkiksi painotuotteiden ja sähköisten julkaisujen suunnittelua, nettibannereiden ideointia tai kuvitusta. Voit suunnitella logoja, ilmoituksia, julisteita, kirjoja, flyereita tai pakkauksia.

Media-alan perustutkinnon suorittaneena voit tehdä monipuolisia työtehtäviä erilaisissa ympäristöissä. Työpaikkanasi voi olla esimerkiksi alan yritys, kuten mainostoimisto, lehtitalo, pelifirma tai yrityksen viestintä- ja mainososasto. Voit myös tehdä töitä freelancerina tai alan yrittäjänä, tai toimia alan ohjaus- ja neuvontatehtävissä.

Jatko-opinnot

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa.  Ammatillista osaamista voit syventää alan ammatti- ja erikoisammattitutkinnolla vaikkapa työn ohessa opiskellen.  

Koulutukset


01.08.2023 | Tutkinto | Lähiopiskelu | Kurikka | Yhteishaku
Kurkkaa opiskelijatarina
Ota yhteyttä!
Jos haluat tietää lisää media-alan ja kuvallisen ilmaisun opinnoista, kysy meiltä:

opinto-ohjaaja Timo Vainionpää p. 040 868 0168
opettaja Laura Hirvivuori p. 040 680 7620

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi