Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Myyjäksi, kirjanpitäjäksi, työnjohtajaksi vai lisää digiosaamista työhön?

Haaveiletko työstä asiakaspalvelussa tai myynnissä? Oletko kiinnostunut markkinointiviestinnästä tai sisällöntuotannosta?  Vai tykkäätkö pyöritellä numeroita? Vai haluatko sittenkin vahvistaa osaamistasi tuote- ja palvelukehityksessä tai esimiestyössä? Liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutustarjonnasta löydät monipuolisia mahdollisuuksia oman ammatin hankkimiseen tai osaamisesi syventämiseen. Voit suorittaa yksittäisen koulutuksen, tutkinnon osan tai osia tai halutessasi koko tutkinnon. Hae rohkeasti mukaan!

Mikäli et tiedä mikä vaihtoehto olisi sinulle sopiva, Sedun kesähakutoimisto auttaa soveltuvan koulutusvaihtoehdon valinnassa läpi kesän.

Kesähakutoimiston väen tavoitat puhelinnumerolla 040 830 2275 sekä sähköpostiosoitteella hakijapalvelut(a)sedu.fi.
Tavoitat meidät myös Sedun chatissa ma-pe klo 8-14.

 

Näihin koulutuksiin haemme osallistujia juuri nyt!

Haluatko oman ammatin liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä?

Hae Seduun! Meiltä valmistuu ajassa kiinni olevia, työelämään haluttuja merkonomeja ja datanomeja. Jos olet tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, opiskele sporttimerkonomiksi Seinäjoella. 

Merkonomiopintojen aikana kasvatat osaamistasi teknologian käyttäjänä (esim. työelämän käyttämät tietojärjestelmät, some), opit tuottamaan laadukasta sisältöä ja hyödyntämään digitaalisia välineitä osana omia työtehtäviäsi. Teemme oikeita töitä oikeille asiakkaille jo opiskeluaikana.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi erilaisissa asiakapalvelu-, neuvonta- ja myyntitehtävissä, taloushallinnon työtehtävissä tai toimistotehtävissä. Työvuosien kartuttua voit kehittää osaamistasi edelleen opiskelemalla esimerkiksi kaupan esimieheksi, yritysjohtamista tai esimerkiksi tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Suorittamalla SILTA-opintoja, rakennat väylän korkeakouluun jo opiskeluaikana.

 

Sporttimerkonomiksi Seinäjoella

Tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, sinun kannattaa hakea urheilupainotteiseen liiketoiminnan perustutkintoon "sporttimerkonomiksi" Seinäjoelle. Toimi näin:

  1. Hae yhteishaussa liiketoiminnan perustutkintoon Opintopolku.fi -palvelun kautta ja
  2. täytä Olympiakomitean urheilijalomake (avaa hakulomake) ja lähetä lomake Sedun hakijapalveluihin sähköpostilla: hakijapalvelut(at)sedu.fi tai postitse: PL 313, 60101 Seinäjoki 27.3.2018 mennessä
  3. Hae myös Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaan (Lue info ja poimi hakulomake).

Liikunnallinen nuori, huomaa, kuinka paljon lisätsemppiä saat, kun opiskelet yhdessä muiden nuoren kanssa, joille liikunta ja liikkuminen on yhtä iso osa elämää kuin sinulle! Kun kiinnostuit ja haluat tietää enemmän arjen järjestelyistä, ota yhteyttä Sedun Urheiluakatemia-koordinaattori  Teemu Joensuuhun, p. 040 868 1570 tai teemu.joensuu(at)sedu.fi

Sedulle on osoitettu tehtäväksi järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta.