Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Kirjanpitäjäksi, b2b-myyjäksi, työnjohtajaksi vai digitaalisen markkinoinnin osaajaksi?

Liiketoiminnan ja yrittäjyyden sekä johtamisen ja esimiestyön koulutustarjonnasta löydät monipuolisia mahdollisuuksia oman ammatin hankkimiseen tai osaamisesi syventämiseen. Voit suorittaa yksittäisen koulutuksen, tutkinnon osan tai osia tai halutessasi koko tutkinnon. Hae rohkeasti mukaan!

Mikäli et tiedä mikä vaihtoehto olisi sinulle sopiva, Sedun hakijapalvelut auttavat soveltuvan koulutusvaihtoehdon valinnassa: p. 040 830 2275, hakijapalvelut(a)sedu.fi.

Näihin koulutuksiin haemme osallistujia juuri nyt!

OLETKO LIIKETOIMINNAN KOKENUT KONKARI VAI ETSITKÖ UUTTA URAA?

Ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja täydennyskoulutus pitävät sinut jatkuvasti ajan tasalla nopeasti kehittyvällä alalla. Täydennä osaamistasi juuri niillä tutkinnon osilla, joita työssäsi tarvitset - tai suorita koko tutkinto. Koulutus räätälöidään juuri sinulle työsi ohessa suoritettavaksi. Huomaa mahdollisuus oppisopimukseen!

Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi isännöintialalla tai olet aloittamassa isännöintitehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi osaat hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta. Hallitset sopimusasiat ja muut asiakirjakäytännöt sekä osaat mm. huolehtia kiinteistökohteita koskevasta riskienhallinnasta.

Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työskennellä myynnin ja markkinoinnin tai taloushallinnon tehtävissä. Voit päätyä myös sihteerin tai assistentin tehtäviin. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voit suuntautua myös b2b-myyjän tehtäviin tai pätevöityä kaupan turvallisuudesta huolehtimiseen suorittamalla vartijan koulutuksen. 10/2019 lähtien voit opiskella liiketoiminnan ammattitutkinnon (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala) myös verkossa.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, myynnin, markkinointiviestinnän ja kaupan alan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville. Voit hakeutua koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Lisätietoa koulutuksesta löydät Esimiesareenan sivulta.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisestä oman yrityksen tai organisaatiosi tarpeisiin. Työpaikkasi voi olla yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. Koulutus soveltuu myös uutta liiketoimintaa käynnistäville yrityksille ja yrittäjille.

Yrittäjävalmennus (yrittäjän ammattitutkinto) on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittamassa yritystoimintaa, jatkamassa liiketoimintaa omistajavaihdoksen kautta tai haluat kehittää toimivan yrityksen toimintaa. Voi myös olla, että suunnittelet vasta yritystoiminnan käynnistämistä ja haluat tukea liikeideasi ja -toimintasuunnitelman kehittämiseen. Voit hakeutus koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Ammatillisina lisä- ja täydennyskoulutuksina toteutamme mm. digitaaliseen markkinointiin, verkkokauppaan, pilvipalveluihin sekä muihin tietokonesovelluksiin liittyviä koulutuksia. Toteutamme tilauksesta myös kielikoulutuksia yritysten tarpeisiin. 

Haluatko oman ammatin liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä?

Hae Seduun! Meiltä valmistuu ajassa kiinni olevia, työelämään haluttuja merkonomeja ja datanomeja. Jos olet tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, opiskele sporttimerkonomiksi Seinäjoella. 

Merkonomiopintojen aikana kasvatat osaamistasi teknologian käyttäjänä (esim. työelämän käyttämät tietojärjestelmät, some), opit tuottamaan laadukasta sisältöä ja hyödyntämään digitaalisia välineitä osana omia työtehtäviäsi. Teemme oikeita töitä oikeille asiakkaille jo opiskeluaikana.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi erilaisissa asiakapalvelu-, neuvonta- ja myyntitehtävissä, taloushallinnon työtehtävissä tai toimistotehtävissä. Työvuosien kartuttua voit kehittää osaamistasi edelleen opiskelemalla esimerkiksi kaupan esimieheksi, yritysjohtamista tai esimerkiksi tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Suorittamalla SILTA-opintoja, rakennat väylän korkeakouluun jo opiskeluaikana.

 

Sporttimerkonomiksi Seinäjoella

Tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, sinun kannattaa hakea urheilupainotteiseen liiketoiminnan perustutkintoon "sporttimerkonomiksi" Seinäjoelle. Toimi näin:

  1. Hae yhteishaussa liiketoiminnan perustutkintoon Opintopolku.fi -palvelun kautta ja
  2. täytä Olympiakomitean urheilijalomake (avaa hakulomake) ja lähetä lomake Sedun hakijapalveluihin sähköpostilla: hakijapalvelut(at)sedu.fi tai postitse: PL 313, 60101 Seinäjoki  
  3. Hae myös Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaan (Lue info ja poimi hakulomake).

Liikunnallinen nuori, huomaa, kuinka paljon lisätsemppiä saat, kun opiskelet yhdessä muiden nuoren kanssa, joille liikunta ja liikkuminen on yhtä iso osa elämää kuin sinulle! Kun kiinnostuit ja haluat tietää enemmän arjen järjestelyistä, ota yhteyttä Sedun Urheiluakatemia-koordinaattori  Teemu Joensuuhun, p. 040 868 1570 tai teemu.joensuu(at)sedu.fi

Sedulle on osoitettu tehtäväksi järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta.