• Lisää kontrastia
 • Hae koulutusta
  Valitse ajankohta
  Alkaen:
  Päättyen:
  Valitse

  Onko mielessäsi liiketoiminnan perustutkinto vai myynnin tai taloushalllinnon ammattitutkinto?

  Liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutustarjonnasta löydät monipuolisia mahdollisuuksia oman/uuden ammatin hankkimiseen tai osaamisesi syventämiseen.

  Pia valitsi liiketoiminnan ammattitutkinnon - katso video!

   

   

  Tutustu koulutusvaihtoehtoihin ja hae NYT!

  Yhteishaku 2020 

  Yhteishaku (18.2.-10.3.2020) on sinulle, joka etsit omaa ammattia. Meiltä valmistuu ajassa kiinni olevia, työelämään haluttuja merkonomeja ja IT-tukihenkilöitä (ent. datanomi).

  Voit hakea yhteishaussa suorittamaan liiketoiminnan perustutkintoa peruskoulun tai lukion oppimäärän suoritettuasi. Jos sinulla jo on ammatillinen tutkinto, sinun hakukanavasi on jatkuva haku.

  Huom! Merkonomiksi voi opiskella myös työvaltaisesti - katso video

   

   

  Sporttimerkonomiksi Seinäjoella

  Tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, sinun kannattaa hakea urheilupainotteiseen liiketoiminnan perustutkintoon "sporttimerkonomiksi" Seinäjoelle. Toimi näin:

  1. Tee ensin hakemus Opintopolku-palvelussa.

  2. Täytä ja toimita Sedun nettisivuilta löytyvä ”Urheiluoppilaitoksen hakulomake” Sedun Hakijapalveluihin 10.3.2020 mennessä.

  Postiosoite: Sedu Hakijapalvelut, PL 313, 60101 Seinäjoki
  Käyntiosoite: Sedu Hakijapalvelut, Kirkkokatu 10, Seinäjoki
  Muut yhteystiedot: hakijapalvelut(at)sedu.fi tai p. 040 830 2275

  Liikunnallinen nuori, huomaa, kuinka paljon lisätsemppiä saat, kun opiskelet yhdessä muiden nuoren kanssa, joille liikunta ja liikkuminen on yhtä iso osa elämää kuin sinulle! Kun kiinnostuit ja haluat tietää enemmän arjen järjestelyistä, ota yhteyttä Sedun Urheiluakatemia-koordinaattori Teemu Joensuuhun, p. 040 868 1570 tai teemu.joensuu(at)sedu.fi

  Sedulle on osoitettu tehtäväksi järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta.

  Ulkomaille?

  Sedun merkonomikoulutuksessa on monipuolinen mahdollisuus kansainvälistymiseen. Voit esim. tehdä osan työelämässä oppimisesta ulkomailla. Useimmiten opiskelijamme ovat olleet englanninkielisissä maissa mutta kielitaidostasi riippuen muutkin maat saattavat sopia.

  Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

  Ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja täydennyskoulutus pitävät sinut jatkuvasti ajan tasalla nopeasti kehittyvällä alalla. Täydennä osaamistasi juuri niillä tutkinnon osilla, joita työssäsi tarvitset - tai suorita koko tutkinto. Koulutus räätälöidään juuri sinulle työsi ohessa suoritettavaksi. Huomaa mahdollisuus oppisopimukseen!

  Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi isännöintialalla tai olet aloittamassa isännöintitehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi osaat hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta. Hallitset sopimusasiat ja muut asiakirjakäytännöt sekä osaat mm. huolehtia kiinteistökohteita koskevasta riskienhallinnasta.

  Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työskennellä myynnin ja markkinoinnin tai taloushallinnon tehtävissä. Voit päätyä myös sihteerin tai assistentin tehtäviin. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voit suuntautua myös b2b-myyjän tehtäviin tai pätevöityä kaupan turvallisuudesta huolehtimiseen suorittamalla vartijan koulutuksen. 10/2019 lähtien voit opiskella liiketoiminnan ammattitutkinnon (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala) myös verkossa.

  Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, myynnin, markkinointiviestinnän ja kaupan alan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville. Voit hakeutua koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Lisätietoa koulutuksesta löydät Esimiesareenan sivulta.

  Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisestä oman yrityksen tai organisaatiosi tarpeisiin. Työpaikkasi voi olla yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. Koulutus soveltuu myös uutta liiketoimintaa käynnistäville yrityksille ja yrittäjille.

  Yrittäjävalmennus (yrittäjän ammattitutkinto) on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittamassa yritystoimintaa, jatkamassa liiketoimintaa omistajavaihdoksen kautta tai haluat kehittää toimivan yrityksen toimintaa. Voi myös olla, että suunnittelet vasta yritystoiminnan käynnistämistä ja haluat tukea liikeideasi ja -toimintasuunnitelman kehittämiseen. Voit hakeutus koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

  Ammatillisina lisä- ja täydennyskoulutuksina toteutamme mm. digitaaliseen markkinointiin, verkkokauppaan, pilvipalveluihin sekä muihin tietokonesovelluksiin liittyviä koulutuksia. Toteutamme tilauksesta myös kielikoulutuksia yritysten tarpeisiin.