SUORITA AMMATTIPÄTEVYYDEN JATKOKOULUTUS VERKOSSA!

Sedu on ottanut käyttöön Webauto-ohjelman, joka mahdollistaa ammattipätevyysjatkokoulutuspäivän suorittamisen verkko-opiskeluna ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen valvomon yhteyttä varten.

Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7h, 1h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5h). Koulutus on jaettu aina kahteen osaan, tämä myös silloinkin, jos valitset suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä.

Tällä hetkellä tarjonnassa on viisi erilaista koulutusta: Ennakoiva ajo, turvallinen työympäristö, logistiikkaturvallisuus, inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa ja Scania polttoainetalous, maantieliikenne.

Kirjaudu sisään:

kuljettajaopetus.fi/sedu

Valitse koulutus viidestä eri vaihtoehdosta ja itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu koulutukseen. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

HINTA 79 € +ALV .

Lisäksi Traficomin rekisteröintimaksu 11 €.

Lisätietoja: Ari Huhtamäki p. 040 706 0526, ja Harri Manninen p. 040 072 7935, etunimi.sukunimi@sedu.fi

 

Vahvista osaamistasi. Päivitä ammattitaitoasi.

Puuttuuko sinulta jokin työelämässä tarvittava osaaminen vai menikö pätevyys vanhaksi? Vai haluatko laajentaa työntekijöiden osaamista tai kouluttaa heitä uusiin tehtäviin?

 Tutustu nyt haussa oleviin ammatillisiin lisäkoulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan! Tai pyydä tarjous teille räätälöitävästä koulutuksesta. Koulutuksen voimme toteuttaa myös yrityksesi omissa tiloissa! 

WhatsApp.jpg

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää räätälöidyistä koulutuspaketeista tai haluat tarjouksen, ota yhteyttä!

Juha Lintula, p. 040 765 7271

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.