Puutavara-autonkuljettaja

Puutavara-autonkuljettajan koulutus on vahvasti työpainotteinen, koska alan oppii vain tekemisen kautta. Perinteistä luokkaopiskelua on erittäin vähän.

Koulutuksessa tehdään koko ajan niitä töitä, mitä puutavara-autonkuljettaja tekee. Opit käyttämään alaan kuuluvia tietojärjestelmiä, sähköistä tiedonsiirtoa ja toimimaan eri alan tehtailla ja sahoilla, joissa päivittäiset käytännöt ovat hyvin erilaiset. Koulutuksen aikana ammattitaitosi kuljettajana kehittyy ja selviydyt raskaiden ja korkeiden kuormien kanssa vaikeissakin maasto- ja keliolosuhteissa.
Koulutuksessa opit uuden ammattialan ja luot hyvät mahdollisuudet työllistyä. Käytännön töiden kautta tutustut kuljetusalan yrityksiin, yrittäjäverkostoihin ja voit hyödyntää myös oppilaitoksen verkostoja, jolloin on helpompaa löytää työssäoppimispaikka ja työllistyä helpommin.
Suoritettuasi koulutuksen voit työskennellä puutavaran kuormauksen, kuljetuksen ja varastoinnin tehtävissä. Kykenet itsenäisesti kuormaamaan ajoneuvon puutavarakuormaimella turvallisesti sekä opit huolehtimaan yhdistelmäajoneuvon sekä siihen kuuluvien lisälaitteiden kunnosta ja huollosta. 

WhatsApp.jpg

Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä! Autamme sinua eteenpäin.

Kari Huhtala, p. 040 515 4792

Pasi Viitala, p. 044 706 9695

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.