Tykkäätkö tehdä liikkuvaa työtä?

Linja-autonkuljettaja

on henkilökuljetuksen iloinen moniosaaja ja palvelee laajaa asiakaskuntaa mm. lapsia, aikuisia, vanhuksia ja liikuntarajoitteisia. Paikallis- / kutsuliikenteessä työtehtäväsi saattavat olla hyvinkin laajat ja toimit tunnollisena palveluliikenteen bussinkuljettajana. Kaukoliikenteessä ajat pidempiä reittejä kotimaassa kuljettaen ihmisiä ja jonkin verran myös tavaraliikennettä. Kotimaan ja ulkomaan liikenteen tilausajossa palvelet iloisia ryhmiä matkalla maailmalla.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

toimii erittäin monipuolisessa ammatissa, jossa ”seinät” eivät rajoita vapautta. Rekkakuskina ajat raskasta kalustoa ja työtehtävästäsi riippuen, eri vuorokauden aikoina. Voit erikoistua säiliö-, puutavara-, massa-, kappale- ja elintarvikekuljetukseen tai vaarallisten aineiden kuljetukseen sekä erikoiskuljetusten hoitamiseen.

Varastoalan ammattilainen

toimii laatutavoitteista tinkimättä kokonaisvaltaisesti logistisessa ketjussa. Hallitset varastoinnin tekniikka ja pystyt hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvää ohjausta ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

Tule mukaan koulutuksiimme, kumipyörät pyörittävät koko yhteiskuntaamme!