Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala työllistää - hanki todistus osaamisestasi

 

Haaveiletko työstä alalla, jossa osaavat tekijät "revitään töihin"? Älä mieti, vaan opiskele kiinteistö- tai puhtauspalvelualan ammattilaiseksi Sedussa! Uratavoitteesi voi olla monipuolinen työ kiinteistönhoitajana. Tai saatat haaveilla työstä toimitilahuoltajana, laitoshuoltajana, siivoojana tai henkilökohtaisena avustajana. Näihin kaikkiin tehtäviin kaivataan kipeästi uusia, osaavia tekijöitä.

 

Yhteishaku 2020 

Yhteishaku (18.2.-10.3.2020) on sinulle, joka vasta etsit omaa ammattia. Meiltä valmistuu ajassa kiinni olevia, työelämään haluttuja toimitilahuoltajia.

Voit hakea yhteishaussa suorittamaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa peruskoulun tai lukion oppimäärän suoritettuasi. Jos sinulla jo on ammatillinen tutkinto, sinun hakukanavasi on jatkuva haku.

 

Olitpa nuori tai aikuinen - tutustu koulutusvaihtoehtoihin ja hae NYT!

Toimitilahuoltaja

Työssä tarvitset tietoa erilaisista kohteista ja materiaaleista, käytettävistä välineistä ja koneista, sekä tuotteista ja menetelmistä. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, jonka ansiosta voit vaikuttaa omaan työhönsä. Alalla on tärkeää aito innostuksesi hyvään asiakaspalveluun. Toimitila- tai laitoshuoltajana ja puhdistuspalvelualan ammattilaisena teet vastuullista työtä, jossa ollaan paljon tekemisessä ihmisten kanssa. Kodinhuoltajan työ painottuu palvelukoteihin, päiväkoteihin ja kodinomaisiin laitoksiin.

 

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistöpalvelujen perustutkinnossa ja ammattitutkinnossa perehdyt kiinteistöjen huoltoon sisältäen erilaisia kiinteistöihin liittyviä asennustöitä. Muistathan, että siivous- ja kiinteistönhuoltoala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden myös yrittäjyyteen.

Opettajillamme on vuosien kokemus alalta sekä hyvät suhteet alueen toimijoihin. Puhdistuspalvelualan tekijöille on tarvetta Etelä-Pohjanmaalla. NY- yrittäjyydessä saat ensikosketuksen yrittäjyyteen ja Osuuskuntatoiminnan kautta voit harjoittaa liiketoimintaa oikeille asiakkaille.