Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala työllistää - hanki todistus osaamisestasi

 

Monipuolisia työtehtäviä - erilaisia asiakaskohteita - vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Tätä kaikkea on työ puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.
Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala on niitä harvoja aloja, jolla tulevaisuusnäkymät ovat hyvät taantumasta huolimatta.

Meillä Sedussa voit kouluttautua monipuoliseen työhön siivoojana, toimitilahuoltajana, laitoshuoltajana, henkilökohtaisena avustajana tai kiinteistönhoitajana. Haku on auki ympäri vuoden. Opiskella voit päätoimisesti tai joustavasti työn ohessa.

 

Olitpa nuori tai aikuinen - tutustu koulutusvaihtoehtoihin ja hae NYT!

Toimitilahuoltaja

Työssä tarvitset tietoa erilaisista kohteista ja materiaaleista, käytettävistä välineistä ja koneista, sekä tuotteista ja menetelmistä. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, jonka ansiosta voit vaikuttaa omaan työhösi. Alalla on tärkeää aito innostuksesi hyvään asiakaspalveluun. Toimitila- tai laitoshuoltajana ja puhdistuspalvelualan ammattilaisena teet vastuullista työtä, jossa ollaan paljon tekemisessä ihmisten kanssa.

 

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistöpalvelujen perustutkinnossa ja ammattitutkinnossa perehdyt kiinteistöjen huoltoon sisältäen erilaisia kiinteistöihin liittyviä asennustöitä. Muistathan, että siivous- ja kiinteistönhuoltoala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden myös yrittäjyyteen.

Opettajillamme on vuosien kokemus alalta sekä hyvät suhteet alueen toimijoihin. Puhdistuspalvelualan tekijöille on tarvetta Etelä-Pohjanmaalla. NY- yrittäjyydessä saat ensikosketuksen yrittäjyyteen ja Osuuskuntatoiminnan kautta voit harjoittaa liiketoimintaa oikeille asiakkaille.