Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Mahdollisuuksia aina maarakennuskoneenkuljettajasta maalariin

Rakennusalalla tarvitaan osaamista perustuksista piippuun. Kurikkaan valmistuneen kampuksen ja upean oppimisympäristön lisäksi opettajillamme on hyvät yhteydet alueen rakennusalan yrityksiin ja muihin toimijoihin. Rakennusalalla vaaditaan myös jatkuvaa ammattitaidon päivittämistä. Perustutkintojen lisäksi voit opiskella meillä alalla vaadittavat korttikoulutukset, sekä erilaisia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Saatat esimerkiksi olla nyt tai tulevaisuudessa kiinnostunut työnjohtotehtävistä. Rakennustuotannon erikoisammattitutkinnon voit suorittaa näyttöinä omalla työpaikallasi ja kehittää esimiestaitojasi, rakennusprojektien hallintaan liittyvää ammattitaitoasi ja taitojasi prosessien hallinnassa.

 

Maarakennuskoneenkuljettajaksi

Pohjatyöt on yksi tärkeä osa rakennustyömaata. Maanrakennusalalla suoritat rakennuksen perusteiden tuntemuksen lisäksi mm. T-, B- ja C-ajokortit.

 

Putkiasentajaksi tai maalariksi

Sedu Kurikka - LVI-alan esittely (Pp-esitys) Talotekniikan opinnoista valmistut putkiasentajaksi ja hallitset LVI-laitteiden ja putkistojen asennuksen sekä ilmastoinnin perustyöt. Pintakäsittelyn opinnoista valmistut maalariksi tai lattianpäällystäjäksi.

Kun haluat tutkia LVI-alan opiskelua, kurkkaa esittely (automaattisesti käynnistyvä PowerPoint-esitys) Kurikan koulutuksesta.

 

 

 

Puusepäksi tai talonrakentajaksi

Puualalta valmistut puusepäksi tuntien materiaalit ja töissä käytettävät koneet. Sinulta löytyy myös kädentaitoja ja visuaalista silmää. Puualalla keskitytään perinteisten kädentaitojen lisäksi puuteollisuuteen. Kurikkaan valmistuu 2019 uusi kampus, joka tarjoaa upean oppimisympäristön lisäksi mahdollisuuden opiskella CLT-puurakentamista. CLT-rakentaminen on terveellinen ja hengittävä puumateriaali, joka on tulevaisuuden rakennusmateriaali.