Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Mitä mielessä? - Unelmaduuni ruuan ja matkailun parista

Matkailuala

Matkailuala on potentiaalinen kasvuala työllistäjänä. Etelä-Pohjanmaan matkailu otti jättiloikan, kun pandat ovat saapuneet Ähtäriin. Osaajia alalle tarvitaan. Suurten ikäluokkien eläkkeelle siirtyminen ja ulkomaalaisten matkailijoiden lisääntyminen vaikuttavat siihen, että matkailualan palvelujen tarve kasvaa entisestään ja matkailualan moniosaajia tarvitaan.

Sedussa matkailualaa voit opiskella Lapuan ja Ähtärin kampuksilla. Tammikuussa 2019 meillä käynnistyi myös matkailualan ammattitutkintokoulutus, jota toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Ähtärin Eläinpuisto Zoon kanssa.

Pandakesä teki matkailualan opiskelijoiden kesästä kiireisen - lue koko juttu!

 

Ravitsemis- ja elintarvikeala

Oletko hyvä tyyppi, jolla on asenne ja oppimishalu kunnossa? Olet kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Persoonana olet ripeä, täsmällinen ja taitava tiimipelaaja. Unelmatyöpaikkasi voi olla elintarviketeollisuudessa, ammattikeittiöissä, hotelleissa, ravintoloissa, leipomoissa, kahviloissa sekä muissa alan yrityksissä valmistukseen, elintarvikkeiden jalostukseen tai asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.

Hae Seduun! Meiltä voit valmistua mm. elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi, kokiksi, tarjoilijaksi tai esim. dieettikokiksi sekä täydentää ammatillista osaamistasi työurasi aikana. 

Kiinnostuitko? Koulutustarjontamme päivittyy jatkuvasti. Jos et juuri nyt löytänyt sopivaa koulutusta, täytä avoin hakemus tästä >