Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja

Haluatko töihin lentokentälle, huvi- tai eläinpuistoon, luontomatkailukohteeseen tai esimerkiksi hiihtokeskukseen? Kiinnostaako työ matkaoppaana, hotellivirkailijana, ohjelmapalveluyrityksessä tai esimerkiksi omassa maatilamatkailuyrityksessä? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa ja viihdyt työympäristössä, jossa tilanteet muuttuvat? Opiskele matkailualan perustutkinto ja ole mukana siellä missä tapahtuu!  

Matkailualan koulutuksen voit opiskella Sedun Lapuan ja Ähtärin Koulutien opetuspisteissä. 

Käytännönläheistä opiskelua

Matkailualan ammattilaiseksi opitaan työelämässä sekä erilaisissa tapahtumissa ja projekteissa.

Matkailualan opiskelijana pääset huolehtimaan mm. erilaisten tapahtumien, työhyvinvointipakettien ja -opastusten tuottamisesta sekä majoituspalveluista erilaisissa kohteissa. Saat olla mukana vastaanottamassa ja huolehtimassa myös kansainvälisistä vieraista, mikä vahvistaa kielitaitoa.

Monipuolinen ja käytännönläheinen työ edellyttää eritoten itsenäistä työotetta sekä yritteliästä asennetta. Meillä saat mahdollisuuden toteuttaa sun omaa juttua, kokeneiden opettajiemme tukemana.

Opiskelijat kertovat

Miina suoritti työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksot kasinohotellissa Sloveniassa ja Kuusamossa -- tsekkaa Miinan blogi!

Matkalla Ivalossa! Anniina suorittaa työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksoa Ivalon lentokentällä -- tsekkaa Anniinan blogi!

Kurkkaa haussa olevat koulutukset ja opiskelijatarinat

WhatsApp.jpg

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää matkailualan opinnoista, ota yhteyttä! Autamme sinua eteenpäin.

Lapua

Leena Korpi, p. 040 868 2054
Mervi Paussu, p. 040 868 2073

Ähtäri

Titta Huhtamäki, p. 040 868 0123
Virpi Väänänen, p. 040 868 0084

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)sedu.fi.