Turvallisuusalalla asenne ja motivaatio ratkaisevat

Sovit turvallisuusalalle, jos sinulla on oikealainen asenne ja motivaatiosi on kohdallaan. Turvallisuusalan ammattilainen pystyy toimimaan yllättävissä ja haastavissakin tilanteissa. Hänellä on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, joita tarvitaan alan kaikissa töissä vartijana, pelastustoiminnassa, turvalaiteasennuksissa, turvallisuussuunnittelussa, riskienhallinnassa ja viranomaistoiminnoissa.

 

Turvallisuusvalvoja oppii ennakoimaan

Jo opiskeluaikana opit toimimaan kurinalaisesti; sääntöjä ja ohjeita pitää itsekin noudattaa. Turvallisuusala koulii sinusta harjoitusten kautta esiintymiskykyisen alan ammattilaisen, joka osaa ohjata ja hallita ihmisiä, isojakin joukkoja.

Sedussa saat ammattitaitoiset opettajat, joilla on monipuolinen ammatillinen kokemus ja tiivis yhteistyö työelämään. Osa opettajista kehittää ammattitaitoaan toimimalla myös alan yrittäjinä. Opettajien erilainen osaaminen tekee tiimistä parhaan mahdollisen – ja koulutus on laadukasta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa sekä täydennyskoulutuksessa.

Kurikassa turvallisuusalalla on tiukka kuri mutta rento ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Hoidetaan sovitut hommat, noudatetaan työaikoja, tehdään oma parhaamme!

Hae yhteishaussa 22.2. - 22.3.2022 Turvallisuusalan perustutkintoon

Turvallisuusala_0785.JPG

Eetu Jokinen, Turvallisuusalan ammattitutkinto

Klikkaa kuvaa ja lue Eetun polku vartijaksi!


Turvallisuusalan erikoisammattitutkinto tuottaa vastaavan hoitajan pätevyyden - Tatu Neejärvellä on positiivisia kokemuksia opiskelusta työn ohessa.

Klikkaa kuvaa ja lue, miten Tatu opiskeli työn ohessa Turvallisuusalan erikoisammattitutkinnon. Nyt hän on pätevä vastaava hoitaja.


Ensimmäistä kertaa Suomessa turvallisuusala on Kurikan kampuksessa saanut tilat, jotka on rakennettu varta vasten turvallisuusalan koulutusta varten. Alan opettajat ovat osallistuneet suunnitteluun, ja käytännön harjoitustilat ovat viimeisen päälle, esim. turvatarkastus lentokentällä simuloidaan asianmukaisin laittein.

Turvallisuusalan ammattitutkinto (ent. Vartijan ammattitutkinto) alkaa syksyllä 2021.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto jatkuvassa haussa, verkkokoulutus - aloitus joustavasti.