Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sedussa parturi-kampaajaksi opiskellaan käden taitoja ja asiakaspalvelutaitoja hioen oikeastaan koko opiskeluaika. Kirkkokadulla Seinäjoen keskustassa on Sedun parturi-kampaamo, jossa opiskelijat harjoittelevat ja tekevät asiakastöitä. Asiakkaalla vain pitää olla enemmän aikaa - opiskelija on ammattiuransa alkuvaiheessa. Katso lisää Palvelut ja asiakastyöt -päävalikosta!

Parturi-kampaaja - estetiikkaa ja asiakaspalvelua

Hiusalan perustutkinto muuttui 1.8.2018 Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnoksi. Sedussa koulutetaan jatkossakin partureita ja kampaajia sekä uutena myös kosmetiikkaneuvojia. Katso Emmin video ja mieti, mikä on sinun ammatillinen unelmasi. Emmi on parturi-kampaaja ja yrittäjä, etenee huippuosaajan polulla.

Kevään 2019 yhteishaussa

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja, kosmetiikkaneuvoja, parturi Seinäjoella

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto ja Perhepäivähoitajan ammattitutkinto ovat olemassa 31.12.2018 asti. Sen jälkeen tutkinto muuttuu Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnoksi. Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen erikoisammattitutkinto muuttuu Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnoksi 1.1.2019.

Hiusalan ammattilainen .... - KATSO VIDEOT!