Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Haaveiletko työstä asiakaspalvelussa tai myynnissä? Oletko kiinnostunut markkinointiviestinnästä tai sisällöntuotannosta?  Vai tykkäätkö pyöritellä numeroita? Vai haluatko sittenkin tehdä omasta yritysideastasi totta? Liiketalouden, myynnin, taloushallinnon ja yrittäjyyden koulutukset Sedussa ovat hyvä tapa tehdä urahaaveistasi totta.

Koulutuksen aikana kasvatat osaamistasi teknologian käyttäjänä (esim. työelämän käyttämät tietojärjestelmät, some), opit tuottamaan laadukasta sisältöä ja hyödyntämään digitaalisia välineitä osana omia työtehtäviäsi. Teemme oikeita töitä oikeille asiakkaille jo opiskeluaikana.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi erilaisissa asiakapalvelu-, neuvonta- ja myyntitehtävissä, taloushallinnon työtehtävissä tai toimistotehtävissä. Työvuosien kartuttua voit kehittää osaamistasi edelleen opiskelemalla esimerkiksi kaupan esimieheksi tai yritysjohtamisen ammattitutkinnon.

Tavoitteellinen urheilija tai urheilullinen nuori, sinun kannattaa hakea urheilupainotteiseen liiketoiminnan perustutkintoon "sporttimerkonomiksi" Seinäjoelle. Toimi näin:

  1. Hae yhteishaussa liiketoiminnan perustutkintoon Opintopolku.fi -palvelun kautta ja
  2. täytä Olympiakomitean urheilijalomake (avaa hakulomake) ja lähetä lomake Sedun hakijapalveluihin sähköpostilla: hakijapalvelut(at)sedu.fi tai postitse: PL 313, 60101 Seinäjoki 27.3.2018 mennessä
  3. Hae myös Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaan (Lue info ja poimi hakulomake).

 

Liikunnallinen nuori, huomaa, kuinka paljon lisätsemppiä saat, kun opiskelet yhdessä muiden nuoren kanssa, joille liikunta ja liikkuminen on yhtä iso osa elämää kuin sinulle! Kun kiinnostuit ja haluat tietää enemmän arjen järjestelyistä, ota yhteyttä Sedun Urheiluakatemia-koordinaattori  Teemu Joensuuhun, p. 040 868 1570 tai teemu.joensuu(at)sedu.fi

Sedulle on osoitettu tehtäväksi järjestää urheilijoiden ammatillista koulutusta.